A hagyományos edzés nem hozza a várt eredményeket? A Power Plate jó választás lehet neked is, hiszen a gyorsulási tréning-módszer rövidebb idő alatt majdhogynem megkétszerezi az eredményeket. Próbáld ki a sztárok kedvenc edzését, és érd el ugyanazt az eredményt sokkal rövidebb idő alatt!

 

{idozito4}

Napjainkban már te is használhatod a gépet, amellyel gyorsabban és hatékonyabban éred el a kívánt eredményt. Kövesd a legnagyobb sztárokat, és karcsúsodj a rezgések erejével.
AKIK RENDSZERES HASZNÁLÓK:  Kylie és Dannii Minogue, Elle MacPherson, Heidi Klum, Claudia Schiffer, Madonna, P-Diddy, Natalie Imbruglia,
ITTHON PEDIG Zimány Linda, Csomor Csilla, Pataki Zita, Rubint Réka, Erőss Zsolt és Verrasztó Evelyn.

Miért ezt válaszd?
A gép a gyorsulási tréning alapelvét alkalmazza, azaz stimulálja a szervezetnek a rezgésre adott természetes válaszát. A vibrációs tréning során az izmaink rövidebb ideig, de intenzívebben dolgoznak.
A módszer alaposan megdolgoztatja a nyirok- és keringési rendszert az egész testben, azaz
• nem csak az izmok változnak, de
• csillog a tekintet,
• ragyog a bőr,
• csökken a cellulit,
• fogyunk,
• nő a rugalmasság,
• nő az izomerő és a csontsűrűség.

A Power Plate másodpercenként 25-50 alkalommal rezeg, ami azt jelenti, hogy egy félperces gyakorlat alatt 750-1500 alkalommal húzódik össze az izom.

Rövidebb edzés, gyorsabban látható eredmények
Óriási előny, hogy mindössze 30 perc egy edzés, így még az elfoglalt anyukák is szakíthatnak időt rá, hogy beugorjanak a stúdióba. Nagyon jó ötlet ezzel kezdeni a napot: felfrissít, és megfelelő indítást ad, de ebédidőben, vagy munka után, a nap lezárásaként is beiktathatod az edzést. 
Széles a tárház: erő-, kardio- vagy akár nyújtógyakorlatokat is végezhetsz a gépen, a rezgés mindenképpen felgyorsítja azt az edzést, amit a talajon végeznél. A Power Plate másodpercenként 25-50 alkalommal rezeg, ami azt jelenti, hogy egy félperces gyakorlat alatt 750-1500 alkalommal húzódik össze az izom. Ez jelentős különbség a hagyományos erő-súlyedzéshez képest!

FITT.PLUSZ
A Power Plate teljes mértékben biztonságos: sportolóknál sportsérülések rehabilitációjára alkalmazzák és idősebbeknek is ideális, mert megelőzi a csontok ásványi anyagának leépülését. Nem mellesleg fogyaszt és észrevehetően javítja a cellulit problémákat. Ez utóbbit jelentős méregtelenítő hatásának lehet betudni, hiszen a rezgések közvetlenül élénkítik a vér- és nyirokkeringést.

A legtöbb stúdióban ingyenes próbaedzésen ismerkedhetsz meg a géppel és edzésformával. Érdemes kipróbálni!

Próbáld ki!

Ez az összetett gyakorlat az alsó test összes izmát megdolgoztatja. Ügyeljünk a helyes kivitelezésre, a platón levő láb helyes pozíciójára! A gyakorlatot mindenki a saját edzettségi szintjéhez mérten végezze!

 

 

 

Ez a „klasszikus” comb- és farizom fejlesztő gyakorlat a gépen állva még hatékonyabban megdolgoztatja az izmokat. A feladatot végre lehet hajtani dinamikus vagy statikus formában is.

 

 

 

Egy egész testet megdolgoztató programból a hasizom fejlesztő gyakorlatok nem maradhatnak el! A hasprés a gép megfelelő beállításával a kezdőtől, a haladó szintig ajánlott!

 

 

 

A farizmot és a térdhajlító izmokat megdolgoztató gyakorlatok minden nő számára igazi kihívást jelentenek. Ezzel a hatékony gyakorlattal szép, kerek popsikat formálhatunk nyárra!

 

 

 


Az egykaros evezés a kar, illetve a váll, hát bizonyos részeit dolgoztatja meg. A dinamikus kábel különböző erősségi fokozatai megfelelő ellenállást biztosítanak a kezdőknek és a haladóknak egyaránt.
 

 

 

A hagyományos „hátsó fekvőtámasz” gyönyörűen fejleszti a kar feszítő izmait. Nehezítésképpen a lábakat feltehetjük egy gimnasztikai labdára, vagy más instabil felületre is (bosu, TRX stb.).