Te is hallottad már, hogy a jó szex a fejben kezdődik? Magyarázat nélkül talán arra gondoltál, ez valami trükkös dolog. Nos, ez csupán azt jelenti, hogyha testileg orgazmust akarsz átélni, akkor gondolatban is nyitottan kell hozzáállnod.

 

{idozito5}

A csúcsra nem könnyű eljutni. Az orgazmushoz el kell engednünk magunkat, hogy elveszítsük az önkontrollt, kiiktassuk a bosszantó akadályokat és tökéletesen ellazuljunk. Ez pedig csaknem lehetetlen, ha óriási mentális csomaggal közlekedünk. Segítünk, hogy megszabadulj ettől a csomagtól!

Szexuális magabiztosságunk növelése
A nők többsége harmincas évei közepén éli meg nemi élete csúcspontját. Megtanuljuk szeretni magunkat, önbizalomra teszünk szert szexuális technikáinkat illetően. Az a fontos, hogy szépnek érezd magad. Mert valójában a férfiak egyszerűen szeretik a meztelen nőket. És ha ott állunk előttük ruha nélkül, szexre készen, máris csodálatosak vagyunk. Az orgazmushoz az kell, hogy higgyünk benne: megérdemeljük. Kívánatosnak és zabolátlannak kell éreznünk magunkat.

Flört
Ha már ezt elérted, vesd be magad, flörtölj mindenkivel, de főként a pároddal. Keress egy hímet és beszélgess vele teljesen ártalmatlan témáról. Eközben ügyelj arra, hogy pontosan a szemébe nézz. Hosszan, mélyen… Megsemmisítő hatással leszel rá.

A testünk megismerése
A vagina ismerete hozzásegít ahhoz, hogy kiderítsük, milyen módon izgatható, illetve hogyan elégítsük ki magunkat. Érezz rá, hogyan jó neked. Önmagunk boldoggá tétele során nincs jó és nincs rossz – csak az számít, amitől igazán beindulsz. Azok a nők, akik rendszeresen (hetente egyszer vagy többször) maszturbálnak, több orgazmust élnek át szex közben, mint azok, akik csak ritkán. A beteljesedés eléréséhez számos főbb zónára is koncentrálhatunk: a csiklóra, a hüvelyre, a G-pontra, az A-pontra és a húgycsőre.
Az orgazmushoz nem feltétlenül szükséges a nemi szervek izgatása. Mellmasszázs, csókolózás, a mellbimbó szívása, a végbélnyílás izgatása vagy akár a lábfejmasszázs is okozhat örömérzetet. Előfordulhat, hogy érintés nélkül, pusztán álmodással élünk át orgazmust. Merjünk bátran használni nagyobb örömérzetet okozó eszközöket: vibrátort, nyuszit, G-pont vibrátort, kéjgolyókat, síkosítókat, csiklóizgatókat, péniszmerevítőket, péniszgyűrűt, izgató gyöngysort, bordázott óvszereket.

A férfi az izgalmi állapot kezdetétől számított 3. percben képes elélvezni, a nőnek minimum 13 perc szükséges. Ezért, ha nem szeretnénk lemaradni a gyönyörről, nem hagyhatjuk ki az előjátékot. A csókolózás, masszírozás, ingerkedés – bármi, ami beindít, elengedhetetlen.

Amivel igazán fel tudjátok izgatni egymást:
● ha szexisnek, vonzónak találjátok a másikat. Bókoljatok és gyakran csókoljátok meg egymást bárhol, bármikor.
● lassan vetkőztessétek le a párotokat és közben dicsérjétek. A lassú és csábító mozdulatok segítenek az ellazulásban.
● rengeteg előjátékkal. Ez izzít fel, ettől leszünk nedvesek, növekszik az érzékenységünk az érintésre és mentálisan hangulatba jövünk.
● tökéletes csókkal. Szeretjük az előkészítés fázisát, úgyhogy gyengéden nyald meg a párod ajkát. Lassan szívd be a nyelvét a szádba vagy szopogasd az alsó ajkát. Borítsd csókokkal a szemhéját és tegye ő is ezt veled. Várd ki, míg ő teszi meg az első lépést a nyelvével, ettől még jobban izgalomba jön.
● a férfiak füle (orvosi tény) könnyebben izgatható. Nyald körbe az egyik fülét, tapaszd rá a szádat és óvatosan szívd be a levegőt. Ettől majd eszét veszti.
● a nyak bombabiztos erogén zóna a nőnél. Kérd, hogy csókolja végig a nyakad a fültőtől a vállig. Ettől minden nő lágyéka lángra lobban. Csókoljátok végig nyelvvel egymás gerincét egészen a fenék fölötti bemélyedésig, ami szintén gyilkos zóna. A nyakunk és hátunk bőre vékonyabb és érzékenyebb minden érintésre. Kísérletezz!
● a mell izgatása gyengéden. Párod nyújtsa ki az ujjait és simítsa végig a melledet alulról felfelé, illetve körkörösen. Simogassa a mellek alsó részét. Ingerelje a mellbimbódat úgy, hogy gyengéden körbesimítja őket, míg nem meredeznek. Ezután felfelé irányuló mozdulattal nyalja meg a bimbókat, majd körbe a bimbó holdudvarát, végül szopogassa a mellbimbót. Ha szereted, harapdálhatja is őket finoman.
● az orális szex a leghatékonyabb módja a gyönyörnek. A nők 67%-a semmilyen más módon nem tud elélvezni.
● izgató tud lenni, ha párnákat teszünk a fenekünk alá, így sokkal könnyebben hozzád fér, vagy nézegetheted magatokat a tükörben.
● A nők gyűlölik a szótlan szeretőket, ezért kérd meg, hogy mutassa ki az izgalmát, mert ez téged is jobban felizgat.

A titkos fantáziálás
Miért is tesszük? A képzelődéssel felszabadítjuk magunkat és segít abban is, hogy a szexre összpontosítsunk. A képzelet saját világ, szabadon szárnyalhatsz vágyaiddal anélkül, hogy bárkinek számot kellene adnod a gondolataidról, vagy meg kellene magyaráznod őket. A férfiak képzelete sokkal kidolgozottabb, mint a nőké. A nők fantáziái rövidek és csak az alapokra hagyatkoznak. A dolog nyitja, hogy minél több képet futtassunk le, hogy megtaláljuk azt, amelyik ténylegesen felizgat. Például ha egy szexis idegenről van szó, akivel a vonaton szeretkezünk, képzeljük el, hogy először pillantjuk meg, amint ránk mosolyog. Lássuk magunk előtt, mit visel és hogyan veszi le magáról. Fantáziáljunk arról, hogy elcsábítjuk és eközben játszadozzunk magunkkal.
Előfordulhat, hogy saját fantáziák között nem találunk olyan képeket, melyek láttán elélveznénk. Ilyenkor szerezzünk be erotikus irodalmat. Bármire is vágyunk, rá fogunk jönni, hogy valamelyik szerző már biztosan kivesézte a témát.
A jó szex nyitott, őszinte kommunikáción alapul. Az, hogy mennyire könnyedén osztjuk meg egymással vágyainkat, sokat elárul a kapcsolatról.

A nők 78%-a vallotta, hogy a szex közbeni orgazmus eléréséhez használja a képzeletét.

A fantáziaképek megvalósítása
Ha már bevallottuk legbensőbb vágyainkat, már csak a megvalósítás van hátra. Ha biztosak vagyunk abban, hogy a párkapcsolatunk utána is ugyanilyen marad vagy megerősödik és mindketten egyformán vágyunk erre. Azért ne essetek túlzásba!

Egyidejű orgazmusok
Kevés olyan dolog van, ami ilyen csodálatosan összekapcsolja a két partnert és kielégíti a nőt. Egyfajta lélektársi kapcsolatnak is érezhetjük. Azzal a trükkel hangolhatjuk össze, ha tisztában vagyunk vele, partnerünk mikor fog elélvezni. Ehhez szükség van az izgalmi szintek megismerésére
A tíz izgalmi szint
1. enyhe izgalom
2. nagyobb izgalom, nedvesedés
3. felizgult állapot, mélyebb sóhajok
4. erős izgalom, lepedőgyűrögetés
5. halk nyögések, a fej dobálása a párnán
6. hangosabb nyögések
7. nincs visszaút, bizsergés, orgazmus közeli élmények
8. nagyon közel az orgazmushoz, a szeméremdomb forró
9. orgazmusküszöb
10. csúcspont

Ha képesek vagyunk ezeket a szinteket megnevezni és uralni, akkor könnyen eljuthatunk akár a többszörös orgazmushoz is.

Élvezik veled a szexet?
Az egyszerű válasz az, hogy ha rendszeresen szexel veled, akkor élvezi. A férfiak soha nem tesznek semmit, amit nem akarnak. Másrészt pedig lehet, hogy szándékosan fogja vissza magát a szexszel kapcsolatos lelkendezésben, mert azt hiszi, te nem vagy annyira oda érte. Legközelebb mondd neki, mennyire káprázatos volt és tűzdeld meg a beszámolódat konkrét részletekkel. Ettől majd megnyílik és viszonozni fogja a bókokat.