Az idei nyár szinte minden embert kifordít magából: a legtöbb csillagképben született ember azzal szembesülhet, hogy tőle szokatlan módon kezd cselekedni a szerelmi életében. Új helyszínek, új elfoglaltságok érdekelnek – talán egészen új ember vagy. A sok változás ellenére az emberek nem egyszerűen megváltoznak, hanem erősödik a közösségek, a barátságok és emberi kapcsolatok ereje, fontossága. A baráti összetartás és a tartósabb kapcsolatok, elköteleződések száma is nő.

{idozito3}

 Mit ígér számodra az idei nyár?

KOS (március 21–április 20.)
A Kos jelűek a nyáron igazán impulzívak és robbanékonyak lesznek, mivel az életük most hirtelen fordulatok sora és párhuzamosan egy lassú és masszív átalakulás. Változik most minden körülötted és ez bizony a szerelmi életedre is kihat. A szingliknek most a lehető legváratlanabb helyzetben robban be a forró kaland, a valódi szenvedélyes társ, akire mindig is vártak, azonban a forró éjszakáknál több nehezen alakul ki.
Egy kis tanulás, olvasás, szellemi feltöltődés téged is ellazít, bulik, teázások, irodalmi estek múzeumi programok és szellemi elfoglaltságok alatt pedig meglehet, a párod is megleled.
FORRÓ TIPP: Utazz el a kedveseddel egy rövid hétvégére vagy egy wellness üdülésre – lazíts a vízben! A környezetváltozás, új kalandok, élmények összehoznak benneteket. A kéz, mint testtáj, és mint szimbólum fontos szerepet kap az intimitásban!

BIKA (április 21–május 20.)
A nyár a Bikák számára bizony nem hoz könnyű szerelmet. Ha még nincs tartós kapcsolatod, akkor bizony lehet, hogy most is több időt töltesz majd egyedül, mint szeretnél. Ugyanakkor ez a nyár rengeteg szellemi élménynek, kalandnak kedvez majd és anyagilag is sokkal jobban jössz a ki nyár végére, mint hinnéd. Ez a várakozás, a belső figyelés ideje, de érdekes kalandokban is lehet részed.
Mindenképpen látogass el festői helyekre, hegyvidékes területekre, romantikus völgyvidékekre. Mediterrán hangulatú helyeken, vidéki, szinte tanyasi kalandhelyszíneken, borkóstolókon találhatod meg a párodat.
FORRÓ TIPP: Amikor bármilyen okból is, de úgy érzed, lementél a térképről, az Isten háta mögé kerültél, tudd, jó helyen jársz, itt ízlelheted meg egy igazán finomajkú társ csókjait.

IKREK (május 21–június 21.)
Az Ikrek jelűeknek ez a nyár igazán eseményekben bővelkedő lesz, hiszen a nyár elején egy komoly bolygóhalmozódás található saját csillagképükben. Szerelem, kalandok, házasság, mozgalmas kapcsolatok várnak rád. Szinte bizonyos, hogyha még nincs párod, most megtalálod az eddigi legkomolyabb jelölted, de házasságra is kedvező ez a nyár. Érdemes most megkérned a kedvesed kezét, vagy eljegyezned őt. Költözés, összebútorozás, fakó, kiégett kapcsolatoknál pedig sajnos szétköltözés várható. Ugyanakkor szinte azonnal betoppan a nagy ő az életedbe!
Szellemi és valódi utazások tarkítják majd ezt a nyarat. Szinte minden héten mész valahová, országon belül vagy kívül, nagyobb túráknak és külföldi tartózkodásnak is kedvez ez az idő. A munkád ne aggasszon, épp ebből kifolyólag indulsz majd útnak és találsz társra.
FORRÓ TIPP: Ne feledd az igazi szexepiled a szinte kiszámíthatatlan humorod és sokszínűséged. Ezen a nyáron bátran tölts éjjeleket a szabad ég alatt, az óceán partján, felhőkkel takarva, mennyei élményekben lesz részed.

RÁK (június 22–július 22.)
A Rákokra mély és borzasztóan, fájóan érzelmes nyár vár. Szinte úgy érezheted magad, hogy ezen a nyáron sohasem süt ki a nap, mert annyit tervezel, gondolkozol és olyan mély, lelki átalakulások történnek benned, amelyet máskor csak az őszi köd vált ki az emberekből. Elképzelhető, hogy egy bizonytalan kapcsolatot akarsz komolyabbra fordítani, de a Rákok ezen a nyáron inkább az energiájukat elszívó, az érzelmeiket beszippantó, fárasztó kapcsolatok lezárására készülnek. Ne aggasszon egy percig sem a magány, mert a titkos hódoló már úton van, s ha megfelelően szellemi, nyitott embert találsz, komoly kapcsolattá válik – házasság is lehet belőle.
FORRÓ TIPP: Nem kell eltitkolnod az érzelmességed, letörölni a könnyeid, ha valami bánt, éppen ez az őszinte megnyílás, kitárulkozás és feloldódás az emberi kapcsolatokban, ez tesz téged ellenállhatatlanul vonzóvá – legyél akár férfi, akár nő. A szerelmes hétvégék talán sírással indulnak, de mély élményekkel végződnek.

OROSZLÁN (július 23–augusztus 23.)
Az Oroszlánok számára ez a nyár főleg barátságokat, bulikat, jó, ám kevésbé mély ismeretségeket és karrierbeli előrelépéseket tartogat. Nem nehéz kitalálni, hogy ezek mellett a szerelem háttérbe kerülhet. A mostani nyár inkább a kalandoknak, a rövid, intenzív, de felszínes kapcsolatoknak kedvez, ha valami tartósra vágysz, akkor érdemes inkább a nyár vége felé próbálkoznod. Költözés, új tanulmányi helyszín vagy egy rövid utazás alkalmával azonban te is meglelheted a párod. Ha már társat találtál, akkor ez a közös bulik és közös baráti nyaralások ideje – nem a kettesben romantikázásé.
Talán most háttérbe helyezed a lelked és az érzelmi igényeid, nem is hiszel abban, hogy valaki kíváncsi lehet az odaadó, nagylelkű oldaladra, azonban éppen a finomságod, és a jókedved vesz le mindenkit a lábáról.
FORRÓ TIPP: Egy munkahelyi kaland most nagyon izgalmassá és tabukkal telivé teheti a nyári hónapokat. Ha bírod az izgalmakat, a forró, lebukás határán táncoló helyzeteket, ezt az időszakot neked találták ki.

SZŰZ (augusztus 24–szeptember 23.)
A Szűz jelűek számára az idei nyár a mély, komoly és szenvedélyes szerelemről szól. Házasság, tartós, örök szerelem, ez nem csak a vágyad, hanem ez az időszak ezt is ígéri számodra, végre megérkezik. Nem árt tudnod, hogy most figyelned kell majd, ha nem szeretnél hirtelen családot is alapítani, és egy gyermekkel is gazdagabb lenni… Idén nyáron egyébként sokat sportolsz, mozogsz majd, ha valamilyen szervezett sportolási lehetőségre mész, és még nincs párod, itt megtalálhatod az igazit.
Mozgékony, dinamikus, aktív kapcsolatoknak kedvez ez a nyár és partnered is ilyen lesz! Nem kell aggódnod, vagányságoddal semmit sem veszítesz finom természetedből.
FORRÓ TIPP: A mozgás és sport most nem csak az alakodnak tehet jót, hanem fokozza a vitalitásod, életerőd, ami a magánéletedben való teljesítményedre is erősen kihat. A kiadós edzések felerősítik a szenvedélyed tüzét.

MÉRLEG (szeptember 24–október 23.)
A Mérlegek ezen a nyáron vélhetőleg túldolgozzák majd magukat, és ha a legforróbb nyári estéken is az irodában ragadnak, bizony könnyen szerelmi kalandokba kerülhetnek a munkahelyükön. Hogy ez tiltott gyümölcs vagy éppen szabad préda, már a személyes attitűdödtől függ. Azt azonban nem árt tudnod, hogyha egy röpke kalandért tartós viszonyt kockáztatsz, könnyen elveszítheted azt, aki évek óta kitart melletted és egyedül találhatod magad. A párkapcsolatod hirtelen fordulatokban bővelkedő lesz ezekben a hónapokban, szinte hetek alatt fel- majd leépülhetnek új ismeretségek is.
Próbálj lassítani, figyelj a belső átalakulásra, mert ez már nem a te tempód!
FORRÓ TIPP: Meglepő fordulatokkal, extrém ötletekkel és helyszínválasztásokkal te magad is meglepheted kedvesed, finom lelkedtől nem számít majd ezekre az ötletekre, de igazán a kedvére lesz mindegyik.

SKORPIÓ (október 24–november 23.)
A Skorpió jelűek idén nyáron vad játszmákba kezdhetnek a szerelmi életükben, s ez nem biztos, hogy feltétlenül jót jelent számukra. Viták, majd szenvedélyes kibékülések, újabb csaták, majd újabb megbékélések következnek. A sok veszekedés azonban könnyen szakításhoz vezethet, de nem érzed-e éppen annyira magányosnak magad most a kapcsolatodban, mint nélküle? A mély témák ellenére igazán csak egy forró kalandra vágysz, új szerelemre, hogy legyen kiért égni. Forró szenvedélyességed most érzelmességgel is párosul és éppen ez az, ami igazán vonzóvá tesz a társkapcsolatokban.
FORRÓ TIPP: Ha igazán fel akarod hevíteni kapcsolatodat, mutasd ki őszintén, kendőzetlenül a rajongásod a kedvesed felé. Ezzel a ragaszkodással most leveheted lábáról!

NYILAS (november 23– december 21.)
A független Nyilasoknak most beköszönt a megkomolyodás és a megnyugvás ideje. Talán eddig fürgén eveztél az élet tengerén, most azonban érdemes lehorgonyozni. Vagy már meg is találtad vagy a nyáron mindenképp megleled életed párját, akiért érdemes kimondani a boldogító igent. Hosszabb kapcsolatokban még komolyabb felelősség, gyermekvállalás vagy a kapcsolat egészen új, mélyebb dimenziója következhet.
Most semmiképpen sem kell egyedül töltened estéidet, válassz kétszemélyes ágyat a bútorosztályon és hagyj időt a magánéletre…
FORRÓ TIPP: Független, vadóc természeted ellenére most megmutatod ragaszkodó, elkötelezett arcodat is, igazán és örökre belophatod magad párod szívébe. Ez mély, őszinte éjjeleket ígér.

BAK (december 22–január 20.)
A Bakok számára elérkezett az átalakulás ideje. Nemcsak a párkapcsolatban, a munkában, hivatásban és a családi életedben is megnyilvánul ez. Tisztázni kell a határaidat, érdeklődésed, céljaid és sokszor még azt is, hogy mi az, ami valójában örömet okoz számodra. Ugyanis hajlamos vagy túlhajtani magad. Ha már vannak gyermekeid, most úgy érezheted, eltávolítanak a társkapcsolattól, leterhelnek. Ha még nincsenek, most lehet, hogy eljött életedben a gyarapodás ideje, ami sok energiát is elvesz.
Igyekezz megvizsgálni, akár kissé elvonulva, elfordulva a világtól, hogy a kapcsolataidban mit tudsz adni, és ezért cserébe mit kérsz. Igen, a kapcsolat is csak egy üzlet, de örökké befektetéseket igényel!
FORRÓ TIPP: Most egy napsütötte helyre történő nyaralás, gasztronómiai túrák, ízek kavalkádja csavarhatja el a fejed, s te ezzel társadét. Nem a te természeted mindez, de az újdonság majd felráz. A fűszerek most terítékre kerülnek a szerelmi légyottokban is.

VÍZÖNTŐ (január 21–február 20.)
A Vízöntők most újfajta elköteleződést pedzegetnek társuknak. Gyermekvállalás, nagyobb ház, nagy utazás, nagy és új célok megtalálása, az élettér bővítése van terítéken. Új terek, új felelősségek – a Vízöntő határtalan energiájával erre vágyik. Ehhez párodnak is lesz egy-két szava, sőt anyagilag is bizonytalan helyzetbe sodorhatod magad általa. Mégis a bővülés és a gyermekek most beragyogják párkapcsolatodat, ha mered vállalni ezt az elköteleződést. A szingli Vízöntők is egészen újszerűen biztos és tartós kapcsolatra vágynak.
FORRÓ TIPP: Lazaságod, humorod a függetlenség ízét ígéri, ugyanakkor, ha biztosítod a kedvesed arról, a könnyedséged mögött megbízható, elszánt ember rejlik, valóban boldoggá teheted, s ez fellendíti a szerelmi légyottokat is.

HALAK (február 21–március 20.)
A Halak jelűek számára a nyár igazi pezsgést és sajnos rengeteg feszültséget rejteget. Valódi barátságokat és mély kapcsolatokat hozhatnak létre, sőt a már meglévő kapcsolatok most nagyon romantikussá, tartósabbá, stabilabbá válhatnak. Házasságra, tartós szerelemre számíthatnak. A Halak ugyanakkor most nagyon érzékenyek és robbanékonyak, az idegei ilyen olyan okból a pattanásig feszülnek, fontos, hogy ne tegye próbára kedvese türelmét. Egy családi hétvége, egy lelki elvonulás, akár zarándokhelyszín meglátogatása és a spiritualitás feldob majd!
FORRÓ TIPP: Szenvedélyed, vadságod és benned rejlő robbanékonyságot, izzást mutasd meg kedvesednek kettesben. A feszültségek a megfelelő pillanatban levezethetők…