Használd ki a gyönyörű őszt! A hazai szállodák a kényeztető szolgáltatások mellett változatos, aktív programokkal is várnak. Íme, néhány ötlet, hogyan élvezd a családdal, vagy barátokkal a természet és a mozgás örömét!
{idozito3}

mySpirit 1000 kalóriás diéta
A Spirit Hotel Thermal Spa***** luxuskörnyezetben a legkiválóbb alapanyagokból dietetikus által összeállított, kiegyensúlyozott, 1000 kalóriás étrend segítségével biztonságosan diétázhatsz. Az ötéjszakás csomag minden segítséget megad ahhoz, hogy a fogyókúra ne tűnjön megterhelőnek, és a kívánt hatás látványos legyen. A diéta ideje alatt aromaterápiás masszázs, a fürdőrészleg varázsos pihenőhelyei és a Prémium szoba kényelme gondoskodik a felhőtlen kikapcsolódásról. 
www.spirithotel.hu

Nyeregbe fel!
Bükfürdő környékén a jól kiépített kerékpárutak kitűnő lehetőséget nyújtanak a kerékpározók és az egyre népszerűbb Nordic Walking szerelmeseinek. Itt minden korosztály megtalálja számítását, kölcsönözhetők felnőtt- és gyermekkerékpárok, gyermekszállító utánfutók, kerékpár tandem, nordic walking botok.
Itt kipróbálhatod: Hotel Piroska****Bük
www.hotelpiroska.hu

Irány a természet
Fedezd fel a környéket kerékpárral! Hévíz és a Balaton környéke kitűnő kerékpárutakat kínál a régió legszebb tájain. A biciklizés nemcsak környezetbarát, hanem kalandos, és egészséges is. A túrák után jólesik majd egy kis ejtőzés wellness szálloda medencéiben.
Itt kipróbálhatod: Hunguest Hotel Helios***superior
www.hotelhelios.hunguesthotels.hu

Aktívan a Lövérekben
A Nordic Walking egy könnyen elsajátítható, minden korosztály számára ajánlott mozgásforma; harmóniába hozza testünket-lelkünket, ahogy a szabadban, jó levegőn mozgunk, túrázunk. Az izmok 90 százalékát megmozgatja, javítja a testtartást, az állóképességet, erősíti az izmokat, növeli stressztűrő képességünket. A Lövérek színpompássá váló erdeinek séta- és túraútvonalai kiválóan alkalmasak egy őszi Nordic Walking túrára.
Itt kipróbálhatod: Fagus Hotel, Sopron
www.fagushotelsopron.hu

Kaland – élmény 3 szinten
Egyedülálló, kristályszerkezetű, a legmodernebb technológiával összeállított, látványos mászó- és kalandpályán biztosan jól fogsz szórakozni. Az egy időben 120 fő kalandozását lehetővé tevő Kristály Torony a több mint 1 km hosszú pályavonalával, extrém magasságaival, az óriás hintával és a közel 200 méteres Flying Fox csúszás¬sal, a mászófallal, íjászattal, és sok egyéb játékaival önfeledt kikapcsolódást nyújt az egész családnak.
Itt kipróbálhatod: Kristály Torony Bükfürdő
www.kristalytorony.hu