Ebben a hűvös időszakban sokan vágyunk egy kellemes, pihentető helyre, egy kis kényeztetésre. Ajándékozd meg most magad, élvezd a feltöltődést!
{idozito2}

Elegáns megoldás
Szeretteink körében töltött karácsony legnagyobb boldogságát mindig az jelenti, mikor látjuk, hogy ajándékunk elégedett mosolyt csal az ajándékozott arcára. Sokszor csak álmodozni merünk egy-egy szép meglepetésről, holott oly elérhető közelségben van hozzánk. A Spirit Ajándékutalvány kitűnő választás, ha szeretteinknek igazi örömet szeretnénk okozni. 
Spirit Hotel Thermal Spa***** Sárvár, www.spirithotel.hu

A test, lélek, szellem egysége
A 100% tisztaságú, terápiás minőségű illóolajokkal történő exkluzív arc- és testápoló kezelések a szépségednek, a natúr és textiles finn szaunák, a gőzfürdő, infra szauna az egészségednek, az aroma fit, relax és slim masszázsok és a lávaköves masszázs az újjászületésednek a záloga barátságos, vendégszerető környezetben.
Fagus Hotel Sopron, www.fagushotelsopron.hu

Wellness hullámhosszán
Méregteleníts finn-, bio- és infraszaunában, melegítsd át testedet egy fáradt napon a gőzkabinban, relaxálj caldáriumban, frissülj fel merülőmedencében vagy a jégbarlangban!
Kényeztesd magad gyertyafények és andalító dallamok közepette különféle masszázsokkal, tengeri sós vagy tejes-mézes kezelésekkel a teljes testi-lelki felüdülésért.
Hotel Wellamarin**** Zamárdi www.wellamarin.hu

Élményfürdő Feng shui szerint
Változatos kikapcsolódási lehetőségeket nyújt az egész család részére a belső élménymedence, gyermekmedence, szaunavilág: finn-, infra-, és bioszaunával, aromaterápiás gőzfürdővel és színterápiás tepidáriummal. Éld át a testi-lelki újjászületést lávaköves vagy ayurvéda mandulaolajos egész testmasszázs, lomi-lomi vagy csokoládékrémes masszázs segítségével.
Hotel Piroska**** Bük www.hotelpiroska.hu

Regenerálódás saját termálkútból
A hévízre alapozott gyógykúrák és gyógykezelések, az alternatív terápiás eljárások (sonoterápia, halfürdő) mellett a kényeztetésről a különböző aromafürdők, a klasszikus és különleges kezelések: frissítő-, lávaköves-, ayurveda-, shiatsu masszázs gondoskodnak.
Hunguest Hotel Helios***superior – Hévíz www.hotelhelios.hunguesthotels.hu

Tökéletes harmóniában
Kényeztesd magad hagyományos és egzotikus masszázsokkal, fürdőkkel, mint az ayurveda, a lávaköves, kenbiki, japán (yumeiho), mézes vagy thai masszázs. Próbáld ki az élményfürdő, a szaunavilág (finn szauna, infraszauna, tepidárium színterápiával, gőzfürdő aromaterápiával) izomlazító lehetőségeit és a sóbarlangot.
Hotel Caramell**** Bükfürdő www.caramell.hu