Rázd le magadról a tavaszi fáradtságot és töltődj fel sokszínű wellness kínálatunkból!

Relaxálás a vízben
A víz alatti vízsugármasszázs az egyik legjobb relaxációs eszköz. A vízsugarak fellazítják az izmokat és ízületeket, feloldják az energiatorlódásokat, csökkentik a fájdalmat. Átmozgatja a nyirokrendszert, mely által az immunrendszer megerősödik.
Itt kipróbálhatod: AquaTherm Hotel***superior
www.aquathermhotel.hu

 


Paleolit kúra az egészség jegyében

Ismerkedj meg a paleolit táplálkozás rejtelmeivel és könnyedén sajátítsd el a paleolit étrend szabályait. Csoportos és egyéni kúra lehetőségét is választhatod, de kérésre: személyes étrend tanácsadást, a terápia megkezdése előtt és után laborvizsgálatot is kérhetsz.
és vegyél részt főzőbemutatónkon is.
Itt kipróbálhatod: Art Hotel Szeged****
www.arthotelszeged.hu

Regenerálódás saját termálkútból
A hévízre alapozott gyógykúrák és gyógykezelések, az alternatív terápiás eljárások (sonoterápia, halfürdő) mellett a kényeztetésről a különböző aromafürdők, a klasszikus és különleges kezelések: frissítő-, lávaköves-, ayurveda-, shiatsu masszázs gondoskodnak.
Itt kipróbálhatod: Hunguest Hotel Helios***superior
www.hotelhelios.hunguesthotels.hu

Testi-lelki újjászületés
Előzd meg a tavaszi fáradtságot, töltődj fel, testileg, lelkileg, szellemileg a Holistic Pulsinggal!
Ez egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika. Ringató és vibráló mozgáson keresztül a tested gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtől a lábig hat, majd mély lazulást élsz át.
Kényeztesd magad a gyengéd lélekmasszázs segítségével.
Itt kipróbálhatod: Hotel Caramell****
www.caramell.hu


Egy nap csak neked….

Érezd saját bőrödön a masszőrök csodatevő kezeit, és éld át a kezelések nyújtotta testi-lelki harmóniát! Kényeztesd magad vitalizáló arc- és dekoltázskezeléssel, méregtelenítő mézes, olajos, boros masszázzsal vagy paraffinos kézápolással.
Itt kipróbálhatod: Ramada Hotel & Resort Lake Balaton****
www.ramadabalaton.hu

Szauna-szeánsz
Só-szaunashow, sós-olajos bőrradír, mézes-csupros szaunafelöntés, mézes-olajos élvezet, forró jég és jeges álom…Csak néhány a különleges programjaink közül, melyek testi, lelki, szellemi és egészségmegőrző hatásai miatt is ajánlott minden korosztály számára! Az egy órás programban kettő, a másfél órás programban 3 epizód várható beépített pihenőidőkkel.
Itt kipróbálhatod: Hotel Eger*** & Park****
www.hotelegerpark.hu