TOP 10 női fantázia
Minden nőnek egyedi szexuális fantáziái vannak, de úgy tűnik, vannak közös témáink. Te el mernéd mondani legtitkosabb gondolataidat valakinek? Esetleg bűntudatot érzel miattuk? Ne tedd: a fantázia a legjobb erogén zónád! {idozito5}

 

Miért fontos a szex? Mindannyian vágyunk rá, bár valóban könnyű elfeledkezni róla stresszes, rohanós, feszültségekkel teli mindennapjaink közepette. Mégis a kiegyensúlyozott, egészséges élet része, hogy belső vágyainkkal kapcsolatban legyünk. Ha elfogadjuk és kielégítjük szexuális vágyainkat, emelkedik endorfin szintünk, ami csökkenti a stresszt és az elégedettség, nyugalom és boldogság érzésével ajándékoz meg.
Így ha azon kapod magad, hogy egy hét is eltelt, és eszedbe sem jutott a szex, akkor itt az ideje tudatosan változtatni ezen. Próbálj meg naponta 10 percig erre gondolni. Fantáziálj! Képzeld el magad, ahogy este összebújtok a pároddal, de az is megfelel, ha a csábító szomszéd fiúval képzeled el magad – ne izgulj, ez csak fantázia, a párodnak nem kell tudnia! Semmi rossz nincs abban, hogy az elméd határain belül elkalandozz szexuálisan, akkor sem, ha stabil partnered van. Éppen ezért hívják ezt fantáziának, és éppen ezért olyan jó!

1. Rendeld alá magad!
Gondoltad volna, hogy a nők gyakran fantáziálnak arról, hogy valaki a hatalmába keríti őket? Ez persze nem azt jelenti, hogy a való életedben is erre vágynál, de lehet, hogy neked is tetszik eljátszani a gondolattal. Képzelj el valakit, aki hatalommal, erővel bír, és rávesz arra, hogy együtt éljétek ki vágyaitokat! Lehet a te típusod akár egy James Bond-féle figura, aki váratlanul belép a hotelszobádba, leteszi a fegyverét, felkap, és máris az ágyban találjátok magatokat. Vagy lehet, hogy egy kisportolt szerelő a te embered, aki egy hosszú, forró nap után tér haza feromonoktól illatozva? Bárki is legyen a fantáziádban, biztosan képes lesz magához ragadni a kontrollt – és lehet, hogy meg is lep váratlanul…

2. Nézz, vagy nézzenek
Lehet, hogy kissé exhibicionista vagy és tetszik az ötlet, hogy valaki néz, amikor szexelsz? Vagy csak „kényszerítenek”, hogy mások előtt csináld? Persze nem kizárt, hogy te figyelsz másokat. Bárki, akár idegen, akár egy ismerős is lehet a tárgya ennek a fantáziának. Leselkedhetsz a hálószoba függönyén át, vagy gondolhatsz arra, hogy a szállodai szoba hatalmas ablakának függönye elhúzatlan marad. Vagy mit szólnál a munkahelyed konferenciatermének asztalához, amikor a főnök bármikor bejöhet? Persze akár tönkre is tehetne, ha valaki meglátná – de éppen ettől lesz izgalmas, ugye?

3. A fényes páncélú lovag
Ez az igazi romantikusok fantáziája. A tökéletes férfi udvarol, elcsábít, és mindannak érezheted magad, amire csak vágytál. Tőle mindent megkapsz, amit a partneredtől nem. Kényeztet, megért, és teljesen körbevesz szeretetével. Minden szavadon csügg, és csókjai olyan szenvedélyesek, hogy levegőt sem kapsz. Mintha egész valódat befogadná, a legkisebb részletekig, a célja, hogy neked minden a legjobb legyen. Azt már mondanunk sem kell, hogy minden titkos szexuális fantáziádat kielégíti, és még csak kérned sem kell!

4. Rossz kislány
A nők, akik egész nap a szabályokat követik, valószínűleg arról álmodnak, hogy rossz énjüket szabadon engedjék. Lehet, hogy a bárban a leginkább szexi férfit szeded fel, és egy sötét sarokba húzódsz vele egy forró negyedórára? Vagy sztriptízt adsz elő egy szobányi férfinak, akik nagy, éhes szemeikkel figyelnek, és vágynak rád? Esetleg a parkolóban csábítasz el valakit, és a közeli motelben köttök ki egy kötelezettségek nélküli éjszaka erejéig? Agresszív vagy és megállíthatatlan ebben a fantáziában, aki megtetszik, azt megszerzed, és azok, akik nem kellenek neked, azt kívánják, bár ők lennének, aki ezt a lányt hazaviszi. Ettől pedig erősnek és szexinek érzed magad.

5. A domina
Sok nő álmodik arról, hogy ő irányítsa szexuális partnerét. Lehet, hogy domina leszel, aki titkos rejtekhelyére viszi a férfit, és szexrabszolgájává teszi. Megkötözöd a kezét, hozzábilincseled az ágyhoz, és ott érinted meg, ahol csak akarod. Addig kínzod, amíg valóban a rabszolgáddá válik, és mindent megtesz neked. Csak ha megengeded neki, akkor érinthet meg téged, ott és úgy, ahogy te akarod.

6. Szex az exszel
Sok nőnek van olyan exe, aki szexuálisan sokat tanított neki, vagy aki szerette, majd elhagyta. Képzeld el, hogy váratlanul összefuttok valahol. Lehet, hogy a boltban kezdtek a régi időkről beszélni? A parkolóban már mindketten az ő kocsijába szálltok, és hozzá mentek, ahol felfedezheted, hogy az érintése még mindig ismerős, és még mindig jól emlékszik arra, hogy mit hogy szeretsz. Innentől kezdve szenvedélyes és titkos viszony kezdődik, hiszen a szex még mindig remek vele.

7. Álmaid asszonya
Te és a legszexibb nő, akit el tudsz képzelni. Fantáziaképed egy vonzó nőről sokféle lehet, lehet, hogy egy konkrét valakire gondolsz, vagy csak kitalált személyre. Bármelyik legyen is, a leszbikus szexről szőtt álmok igencsak izgatóak, különösen azoknak, akik még sohasem próbálták. Végül is azt már tudod, hogy milyen egy férfival. Érdekesebb lehet elképzelni, hogyan közelíti meg a szexet egy másik nő, hiszen így mindkettőtöknek pontos képe van arról, hogyan működik a női test. Képzeld el, milyen lenne az érintése (nagyon más a párodétól), és hogyan hoznátok izgalomba egymást.

8. Minél több, annál jobb
Az édes hármastól az orgiáig minden ebbe a kategóriába tartozik. Lehet, hogy egy csoportot nézel, akik éppen szexelnek? Milyen lenne egy édeshármas két férfival? Két lány? Egy fiú és egy lány? Megcsókolsz valakit, miközben egy másik testén járnak a kezeid. Lehet ez egy kitalált helyszín idegenekkel, vagy általad is ismert emberekkel. Lehetsz egy klubban is, ahol a tánc kissé elvadul. Vagy egy egyetemi kollégiumban, de valójában akárhol, hiszen ez a te fantáziád!

9. A szabadban
Már meguntad a hálószobád? Szívesen kimennél a szabadba, ahol érzékelheted az elemeket és a természethez való közelséget? Valójában akárhol lehetsz: trópusi vakáción, ahol éppen találkoztál egy egzotikus, vonzó férfival, akivel a forró homokban találtok egymásra. Vagy hegyet mászol, és a vezető egy ismeretlen ösvényre visz magával? Mintha a paradicsomban járnátok…

10. Fedezd fel az ismeretlent!
Valami még különlegesebbre vágysz? Ne tagadd meg magadtól! Az agyad a legjobb játszótér a szexuális fantáziák számára, a lehetőségek száma pedig végtelen. Lehet, hogy ami magával ragad, azok a legrejtettebb vágyaid, amelyek annyira a tabu kategóriájába tartoznak, hogy nem osztanád meg őket senkivel, még a pároddal vagy a legközelebbi barátnőddel sem. De ez nem jelenti azt, hogy rosszként vagy mocskosként kell rájuk gondolnod. Az agyad túl értékes ahhoz, hogy elpazarold képességeit. Fantáziálj! Senkinek nem kell megtudnia!

Szöveg: Kovács Valéria