Felkerestük az ország legkedveltebb fiatal sztárjait, akik napról-napra a képernyők előtt vagy a színpadon mutatják meg tehetségüket. Nekik igazán fontos, hogy állandóan formában legyenek. De hogy érik ezt el? Íme, Csobot Adél, Iszak Eszter és Istenes Bence vacsorája.
{idozito3}

 

Csobot Adél
„Sok éven keresztül táncoltam. Imádtam mindent, ami mozgás! Amikor időm engedi, futok és kardio edzésre járok. Tipikus nő vagyok, nagyon odafigyelek a testemre. Hetente egyszer elmegyek egy úgynevezett stresszoldó hát- és vállmasszázsra. Ez a masszázs helyreállítja a hátam izomzatát, oldja a feszültséget, és energetizálja az egész testemet. A hát, nyak és a vállak masszírozása ellazítja a napi munkától befeszült, kemény izmaimat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, én egy ilyen lelki és testi feltöltődés után, úgy érzem, hogy újjászülettem. Este nagyon odafigyelek az étkezésemre, általában hat után már nem nagyon szoktam enni, de van olyan nap, amikor egy-egy esti fellépés után elcsábulok. A csirkemellet minden formában imádom. Nyáron rengeteg vizet és gyümölcsöt fogyasztok, ezért alkalmanként egy-egy estét egy nagy adag gyümölcssalátával zárok.”


Iszak Eszter a VIVA műsorvezetője

„Imádok sportolni, mindenem a futás és kardiozás. Mivel nap mint nap a televízió képernyőjén láthatnak a nézők, nagyon fontosnak tartom, hogy jó formában legyek. Amióta rendszeresen teszem mindezt, boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem a mindennapjaimat, sőt a betegségek is elkerülnek. Igyekszem tudatosan, rendszeresen étkezni, már amennyire ez lehetséges a rohanó mindennapjaimban. Például napi 3-4 liter vizet biztos, hogy megiszom. Szerencsés alkat vagyok, jó érzés tudni, hogy bármikor bármit ehetek, akár egy nagy pizzát vagy tésztát, de azért odafigyelek az egészséges táplálkozásra. Ákossal imádunk együtt főzőcskézni és vendéglőbe is szívesen járunk esténként, mindketten az olasz konyha rajongói vagyunk, illetve otthon mindig új ízeket próbálunk ki.„


Istenes Bence az RTL KLUB és a MUSIC FM műsorvezetője

„Mióta befejeztem a televízióban az egyik show vezetését, szerencsére sokkal több időm jut a mozgásra. Amikor csak tehetem, felveszem a görkorimat vagy bicajozok. Gyerekkorom óta rendszeresen sportolok és a legjobb barátaimmal focizni járok. A pörgős életemnek köszönhetően számomra a vacsora a legfontosabb étkezés, igaz, nagyon oda kell figyelnem, hogy mit eszek, mert hízékony típus vagyok. A szénhidrátot teljesen kizárom az étrendemből, ezért mindig salátával, vagy valami könnyű étellel zárom a napot. Mivel tudatosan próbálok figyelni az étkezésemre, ezért ha nagyon feszített is a tempó, igyekszem a napomat úgy ütemezni, hogy eleget tegyek a magam felé támasztott elvárásoknak. Persze nem mondom, hogy néha nem csábulok el, de azt gondolom, egy kicsit azért néha lehet nassolni.”

Fotók: www.istenesbence.hu, Csobot Adél: Halász Jácint, Iszák Eszter:
Szöveg: Czető-Pauer Krisztina