484806934 A karácsony az év legboldogabb időszaka, amit legszívesebben a szeretteinkkel töltünk. A karácsonyi hangulat és az ajándékozás ennek elengedhetetlen része. De vajon mindannyian azt kapjuk, amire vágyunk? A Durex Érzéki Síkosítók kutatásából kiderült, hogy 6-ból 1 ember (15%) úgy érzi, párjuk a lehető legrosszabb ajándékot választja neki karácsonyra.

AZ AJÁNDÉK, AMIT CSAK TE ADHATSZ
Bár a karácsonyi időszak sokak számára egyenlő a rohanással, kapkodással és az ezekhez társuló stresszel, figyelj oda arra, hogy a partnereddel eltöltött idő valóban különleges legyen. Sok ember azt állítja, jobban szeret adni, mint kapni – miért korlátozódnál kizárólag a karácsonyi ajándékokra? Susan Quilliam-től, a Durex Szex és párkapcsolat szakértőjétől 10 karácsonyi szex tippet kapsz ajándékba, hogy az ünnepek varázslatosabbak legyenek, mint eddig bármikor.

10 HUNCUTKODÁS A FAGYÖNGY ALATT
Ismered az angolszász hagyományt, mely szerint fagyöngy alatt szabad a csók? Ajkainkban 100-szor több idegvégződés található, mint az ujjbegyeinkben, ezért gondoskodj róla, hogy a házban mindenhová jusson fagyöngy.
Kezdd lassan: először csak apró puszikat adj párodnak, és finoman érintsd meg pár helyen, mielőtt fokozatosan a nyelvedet is bevonod a játékba. Ha partnered nyitott rá, finom harapdálásokkal fokozhatod a kedélyeket. Nem kell, hogy csak az ajkaira korlátozódj: csókolgathatod az ujjait, vállát, fülét, és a nyakát; az ott található ún. bolygóideg egészen a nemi szervéig fut, így a nyak bevonásával egy varázslatos borzongásban részesítheted párodat.
Ha egy érzéki meglepetéssel is szeretnél készülni, rukkolj elő egy váratlan trükkel. Igyál egy korty pezsgőt, és lassan csöpögtessétek a buborékos csodát párod szájába, vagy adogassatok egymásnak egy szaloncukrot csókolózás közben.

9 ADVENTI VÁRAKOZÁS
Mit tehettek olyankor, ha nem tudjátok együtt tölteni az ünnepeket?
Írj néhány szexi üzenetet – minden napra jusson egy, amit külön kell töltenetek. Ezt csempészd bele párod táskájába, hogy csak akkor találja meg, amikor megérkezik úticéljához, vagy – ha te vagy az, akinek el kell utaznia, – amikor már elindultál.
Egyeztessetek szexi videóhívásos randit egy olyan időpontra, amikor senki nem zavarj meg titeket, és részletekbe menően meséljétek el egymásnak, mint csinálnátok a másikkal, ha együtt lennétek.
Ha nem sikerül becsempészni a mindennapokba egy kis kettesben töltött időt, akkor se keseredj el, mert így annál édesebb lesz a viszontlátás. Helyette töltsd azzal a szabadidődet, hogy eltervezed, pontosan hogyan fogod megédesíteni az újra együtt töltött perceket.
Tervezd el, hogy pontosan hogyan fogod megédesíteni az újra együtt töltött perceket.

8 ÜNNEPI CIRÓGATÁSOK
Ha szeretnél valami egészen különleges izgalmat vinni a karácsonyi szeretkezésetekbe, kösd be párod szemét. Ha nem látja, mi történik körülötte, minden idegszálát izgatott várakozás tölti el.
Kösd be szerelmed szemét, mielőtt elkezded különböző módszerekkel kényeztetni: a karácsony remek alkalmat nyújt arra, hogy olyan dolgokat is kipróbáljatok, amikre az év többi részében nem lenne lehetőségetek. Csiklandozd párod meztelen testét karácsonyi boával. Cirógasd az erogén zónáit törhetetlen karácsonyfadíszekkel – le is hűtheted őket, hogy még különlegesebb hatást váltsanak ki.
Váratlanul kezdd el és hagyd abba a kényeztetést, hogy minden mozdulatod a meglepetés erejével hassál rá.

7 CSAVARODJ BE
Klasszikusnak számít a meglepetésnek azon formája, ha valamilyen szexi fehérneműt viseltek a ruha alatt, amit aztán párotok lassan levehet rólatok.
A karácsony jegyében szerezzetek be egy szalagot, hogy kicsit megbolondítsátok a vetkőzős jelenetet. Tekerjétek körbe egymás testét egy szalaggal – partnered karjait, lábait, testét, végül nagyon óvatosan köss egy masnit partnered heréi, vagy mellei köré.
Egy másik szalaggal cirógasd partneredet a lábai között – óvatosan meg is feszítheted az új játékszeredet két végénél fogva egy kis extra élményért.

6 KARÁCSONYI GÖMBÖK: A FÉRFINAK
Lepd meg barátodat, férjedet egy szokatlan előjátékkal. Szeretkezés közben könnyen a péniszére fektetitek a legnagyobb hangsúlyt, azonban a legtöbb férfi imádja, ha a heréit kényeztetik.
Kérd meg párodat, hogy mondja el, és mutassa meg, mit élvez a legjobban. Ha a tenyeredbe veszed, ha masszírozod, vagy ha cirógatod őket? Lassan vagy gyorsan szereti, lágyan vagy erősen, rendszeres mozdulatokkal, vagy inkább valami kiszámíthatatlanra vágyik?
Használj valamilyen síkosítót, hogy megkönnyítsd a mozdulatokat: erre a célra nagyszerűen megfelel a Durex Real Feel Síkosító Gél. Folytasd hadműveletedet a kedvenc előjátékával, hogy az idei karácsony valóban örömünnep legyen.

5 KARÁCSONY GÖMBÖK: A NŐNEK
Hogy barátnődnek, feleségednek egy különleges élményben legyen része, koncentrálj a mellbimbóira.
Kérd meg, hogy feküdjön a hátára, és tegye a karjait a feje fölé. Innentől a fantáziádon, és az ő irányításán múlik, hogyan folytatod: érzékenyen megérinted, körkörösen masszírozod, óvatosan megszorítod, nyalogatod, vagy szívod őket. Próbáld ki, mi történik, ha különböző módszerekkel kényezteted a mellbimbóit – például érints egy jégkockát az egyikhez, miközben a meleg nyelveddel játszadozol a másikkal.
Tovább fokozhatod az izgalmakat valamilyen játékszerrel, mint amilyen a Durex Play Pure Fantasy vibrátor is. A kifejezetten erre a célra kifejlesztett szerkezet gondoskodik róla, hogy barátnődnek élvezetes karácsonya legyen.

4 FŰSZEREZD MEG A KARÁCSONYT
Az orális szex remek módja annak, hogy kicsit befűtsetek egy hideg téli éjszakán!
Próbáljátok ki, milyen érzés egymást izgatni a lobogó kandallótűz előtt, vagy engedjétek tele forró vízzel a kádat, hogy gőzfürdővé varázsoljátok a fürdőszobát. Szerezzetek be egy puha fürdőszoba szőnyeget, hogy kényelmesen hempereghessetek a gőzben.
Próbáljátok ki a masszázs zseléket valamint az izgató síkosítókat, mint amilyen a Durex Play Warming, hogy még jobban befűtsetek az indulatoknak.

3 SZEXI HÓANGYALKÁK
Az egyik legizgatóbb pozíciót úgy tudjátok felvenni, mintha hóangyalkát akarnátok csinálni. A póznak két variációja van:
A fiú a hátán fekszik, szétvetett lábakkal. A lány fordítva fekszik rá: kinyújtott lábait a fiú vállára helyezi, majd befekszik a fiú kinyújtott lábai közé. A lány fel-le csúszkál, miközben a fiú ritmikus mozgással segít neki. Ez a pozíció nem teszi lehetővé a mély behatolást, így a szex lassú, és várakozásokkal teli lesz.
A másik lehetőség, ha egymással szemben ültök az ágyon. Az egyik oldalon a fiú lába van a lány lába felett, a másik oldalon fordítva, és így csúsztok egymáshoz közelebb, hogy végül összetalálkozzatok. Mindketten feküdjetek a hátatokra, és óvatosan mozogjatok egy ütemben.
Az egyik legizgatóbb pozíciót úgy tudjátok felvenni, mintha hóangyalkát akarnátok csinálni.

2 KARÁCSONYI SÜRGÉS-FORGÁS
Előfordul, hogy a karácsonyi sürgés-forgásban nincs időtök kényelmesen, hosszasan szerelmeskedni. Megesik, hogy nagyon vágysz egy jó szexre, de nincs rá túl sok időtök.
Ha csak egy gyors szexre van időtök, akkor a legjobb pozíciók azok, amikből hamar ki tudtok jönni, ha valaki megzavarna titeket – például ha a lány előrehajol, vagy ha mindketten álltok. Ha a konyhában ér titeket a vágy, a lány felülhet a konyhapultra, és a fiú köré fonhatja a lábát.
Ha nagyon kell sietnetek, próbáljátok ki a Durex Play Tingle izgató síkosító gélt, aminek köszönhetően maximális bizsergető érzésben lesz részetek. Mindkettőtök maximális öröméért pedig próbáljátok ki a Durex Mutual Pleasure óvszert, amelyen a bordázott, pontszerűen érdesített külső felület és a már benne lévő síkosító mindkettőtöknek intenzív élményt nyújt.

1 SZENVEDÉLYES ÉS SZEMÉLYES AJÁNDÉKOK
Idén karácsonykor készülj egy minden eddiginél személyre szabottabb ajándékkal. Valószínűleg ezek nem olyan ajándékok, amiket a család előtt adsz át, viszont annál izgatóbban hatnak majd rátok, ha végre kettesben maradtok.
Vegyél egy flakon habfürdőt, ami felejthetetlenné varázsolja a szexet a fürdőkádban, vagy készíts be a kád mellé egy flakon Durex 2 in 1 masszás zselét, ami magában hordozza egy intim masszázs ígéretét.
Összeállíthatsz egy könyvecskét a 10 legjobb szexuális élményeitekről: mindegyik alkalomról írd le pár mondatban, hogy mitől volt különleges, párod mit tett, amit a leginkább élveztél. A könyvecskét kiegészítheted egy szenvedélyes zenei összeállítással is, hogy még felejthetetlenebb legyen a szeretkezés.

Durex XmasTree DUREX SÍKOSÍTÓK AZ ÉRZÉKI ÖRÖMÉRT
A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!
(* A Durex Mutual Pleasure óvszer belső felületén lévő Performa™ síkosító benzokaint (5%) tartalmaz)
www.durex.hu