trxleadA nyári jó alak télen kezdődik – ezt biztosan hallottad már te is! Annyi biztos, hogy a kerek, feszes popsiért meg kell dolgozni! Akaszd fel a TRX-et és használd a saját testsúlyodat, hogy a tökéletes hátsóra válaszd ki a tökéletes fürdőruhát!

Fontos, hogy mindegyik gyakorlatnál tartsd egyenesen a hátad, feszítsd meg a has- és hátizmaidat. A felemelkedéseknél ne tegyél hullámzó mozdulatokat, a törzsed maradjon szilárd. A gyakorlatok mindegyike fejleszti a törzsizmaidat, így javítja a tartásodat, ami még szebbnek mutatja majd a popsidat.
A gyakorlatokat variálhatod is egymással, majd ahogy fejlődsz, egyre többet is végrehajthatsz belőlük.
 

66026370 sGuggolás TRX-szel
Az eszköz segítségével kíméled a térded és sokkal mélyebbre guggolhatsz, ha ügyes vagy, a popsiddal megérintheted a padlót is. A lényeg, hogy hátrafelé engedd a feneked, és a felállásnál ne a karoddal húzd fel magad, hanem a far- és combizmaiddal.
Ismétlésszám: 20  {idozito5}

66337676 sGuggolás oldalra emelt lábbal
A TRX-től oldalra állva végezd, a popsidat hátrafelé engedd, a földön lévő lábad lábfeje ne menjen a térded elé, a másik végig maradjon nyújtva.
Ismétlésszám: 15 lábanként

66108390 sKereszt kitörés hátrafelé
Állj szemben a TRX-szel, vállszéles terpeszbe. Emeld meg a jobb lábad, majd hátul tedd le keresztbe, jó messze, úgy, hogy a térded akár érintse is a talajt. Ugyanezzel a lábbal folytasd, majd az ismétlések után válts.
Nehezebb a gyakorlat, ha nem teszed le a hátratolt lábadat!
Ismétlésszám: 15 lábanként

66087109 sKitörésből felugrás
A TRX sokat segít ennek a gyakorlatnak a végrehajtásában, és azt a tévhitet is cáfolhatod vele, hogy az erősítő edzés és a kardió nem fér meg egy gyakorlatban. Kiindulóhelyzetből tedd le hátra kitörésbe az egyik lábad, majd azt felhúzva ugorj fel. Ugyanazzal a lábbal hajtsd végre az ismétléseket, majd cserélj.
Ismétlésszám: 10 lábanként

66026352 sOldalsó kitörés
Egyenes tartásból lépj ki oldalra, és engedd minél mélyebbre a popsid. Arra figyelj, hogy a helyben maradó talpad ne szorítsd le, mert azzal túlterheled az ízületeket.
Ismétlésszám: 15 oldalanként

65999519 sHátratolás
Akaszd az egyik lábad a heveder mindkét szárába, majd told hátra, leengedve a popsidat. Fontos, hogy hátrafelé engedd, a másik térd ne menjen a lábfej elé. Ez a gyakorlat az egyensúlyodat is fejleszti, úgy tudod helyesen végrehajtani, ha feszesen tartod az egész törzsed.
Ismétlésszám: lábanként 20

65999514 sEgylábas guggolás
Állj a bal lábadra, a jobbat emeld ki előre, majd engedd hátra a popsidat. Addig menj le, ahonnan vissza is tudsz jönni.
Ismétlésszám: lábanként 15
 

69108916 sMedenceemelés
Hanyatt fekvésben tedd be a sarkad az eszköz lábtartójába. A kezedet a földön hagyva emeld meg a medencédet minél magasabbra, majd engedd vissza.
Ismétlésszám: 20

  

70211233 sNyújtás
A popsi és a combhajlítók nyújtásához is használhatod a TRX-et! Az egyik lábadat tedd keresztbe a másik térdeden, és így engedd le magad. Mivel ez nyújtás, nem kell vízszintesnél mélyebbre menned, csak addig, amíg érzed a nyúlást a keresztbe tett lábadban. Tartsd ki a pózt.
Ismétlésszám: min. 10 mp oldalanként