Tökéletes társ
Az autótulajdonosok túlnyomó része jobban szeret saját maga gondoskodni az autó belterének kitakarításáról egy-egy nagyobb utazás, vagy hosszú hétvége előtt. A Sencor porszívó tökéletes társ lehet az autó belsejének tisztává varázsolásában. A legtöbb porszívóhoz általában háromféle, kisebb szívófejet adnak a gyártók, ezek viszont többnyire a házak és a lakások pormentesítésére vannak kalibrálva. A Sencor új termékéhez nyolcféle tartozék jár, melyek közül több is kiválóan alkalmas a kényes részek megtisztítására.

Egy autSencor 4A porszivo ó utastere nem kevés kihívást jelent takarítás szempontjából, hiszen számtalan, nehezen elérhető hely van benne, de még az üléskárpitok tisztítása sem egyszerű, hiszen a szövethuzattal ellátott ülések takarításához nemcsak jó szívóteljesítményre, hanem hatékony szívófejekre van szükség. Az SVC 9000BK porszívó dobozában olyan mini turbókefe áll bevetésre készen, mellyel gyorsan és hatékonyan tüntethetők el az ülések szövetébe, vagy a kárpitba tapadt hajszálak, illetve a házi kedvencektől származó szőrszálak is.

A hosszú, hajlékony résszívóval a csomagtartó, az ülés alatti területek, valamint a lábtérben található burkolatok tisztíthatók meg könnyedén. A kis résszívóval, illetve a kis kefés szívófejjel pedig az ülések és az oldalfalak közötti rések mentesíthetők a portól és a szennyeződésektől. A Sencor porszívója meglehetősen nagy, mintegy 14 méteres hatósugárban dolgozik, így akár egy, az autótól messzebb lévő konnektorhoz is csatlakoztatható a kábelje.

Sencor 4A porszívó V3