BBF6509

  1. Fedezd fel Magyarország fürdőit!
    Hazánk változatos természeti kincsei közül a gyógy- és termálvízkészlet egy egészen egyedülálló csoda: közel 1500 termálkút és több mint 270 féle elismert ásvány- és gyógyvíz található Magyarországon. A különböző fürdőhelyek ma már minden korosztály igényének megfelelően kínálnak szolgáltatásokat: a fiatal párokat pihentető wellness, a családokat a minden korosztály számára szórakoztató beltéri strandolás és izgalmas vízi élmények, a regenerálódásra vágyókat pedig gyógyhatású szolgáltatások várják.

DSCF0305 Tervezd meg!
A fürdőhelyek rendkívül sokszínű tárházában nem könnyű eligazodni, azonban most pár kattintással megtalálhatja mindenki a számára a legmegfelelőbb úti célt. November 14-től a Magyar Turisztikai Ügynökség a gyógyfürdőket és a vizes örömök tárházát nyújtó élményfürdőket egy online térképre helyezte fel azzal a céllal, hogy segítse a késő őszi és téli kikapcsolódási lehetőséget keresőket az utazásuk tervezésekor a döntésük meghozatalában. A csodasmagyarorszag.hu weboldalon a Fürdőtérkép menüpontra kattintva válik elérhetővé a térkép, ahol a felhasználó kedvére szemezgethet: kiválasztva egy fürdőt részletes információkat tudhat meg az adott létesítményről, az ott elérhető szolgáltatásokról, így már indulás előtt minden tudnivaló a rendelkezésére áll az utazóknak, hogy a lehető leghatékonyabban használják ki a feltöltődésre szánt időt a fürdőkben.

Regeneráló feltöltődés ajándékba
Tapasztald meg a hazai természeti kincsek nyújtotta jótékony hatású kikapcsolódást, és ajándékozd meg szeretteidet is ezzel az élménnyel. Hiszen az együtt eltöltött idő, a közösen szerzett élmény az egyik legszebb ajándék idén karácsonykor is.
Ehhez nyújt segítséget a Széchenyi Pihenőkártya, amely az őszi-téli időszakban is nagyszerű lehetőség a kikapcsolódni vágyóknak, élményeket keresőknek, legyen szó akár gyógyfürdőzésről vagy wellness-szolgáltatásokról, hiszen segítségével akár a fürdőbelépő, akár a teljes hétvégére szóló családi feltöltődés is könnyedén megvásárolható.

Indulj el és hagyd, hogy minden út egy újabb csodához vezessen! További inspirációért látogass el a csodasmagyarorszag.hu weboldalra.

magyarorszag logo with slogan color

 

 

 


Tématámogatás. Készült a Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából
Szponzorált tartalom