avon1Nőként számtalan szerepben kell nap, mint nap helytállnunk. Ehhez elengedhetetlen egészségünk, szépségünk és ezzel jó közérzetünk fenntartása, ami pedig a kiegyensúlyozott táplálkozással kezdődik. Az AVON ebben szeretne segítséget nyújtani a nők számára legújabb termékportfóliójával, amely válasz a modern kor kihívásaira. Az AVON-nál az év innovációja, a Liiv étrendkiegészítő család ugyanis egyszerű, komplex megoldásokat nyújt a hölgyeknek és megadja szervezetüknek mindazt, amire annak szüksége van, hogy helytálljanak a rohanó hétköznapokban.

A Liiv magyarországi nagykövete Kozák Danuta, ötszörös olimpiai-, tizennégyszeres világ- és tizenhatszoros Európa-bajnok kajakozó is tisztában van ezzel: „Sportolóként, anyaként és feleségként pontosan tudom, hogy mennyire fontos a kiegyensúlyozott életmód, amelyhez hozzátartozik a helyes táplálkozás, a testmozgás, illetve a lelki egészség és a megfelelő pihenés. Ahhoz, hogy nap mint nap legjobb formánkat és teljesítményünket tudjuk hozni, mindhárom tényező elengedhetetlen, éppen ezért én is gondosan ügyelek arra, hogy mindezt megadjam magam és családom számára.”

Ismerjük meg a Liiv termékcsalád tagjait

Avon Liiv Étkezéshelyettesítő shake
A mindennapi rohanásban gyakran elhanyagoljuk magunkat, szaladunk egyik helyről a másikra, próbáljuk utolérni magunkat a teendőinkkel, így sokszor nem jut időnk az egészséges táplálkozásra. Az új Liiv termékcsaládnak köszönhetően akár már napi egy étkezéshelyettesítő shake-kel egyszerűen és gyorsan elégíthetjük ki napi vitaminigényünk jelentős részét. A praktikus kiszerelésben kapható shake-kel 1 vagy 2 étkezést is helyettesíthetünk, miközben finom és kényelmes módon biztosíthatjuk a szervezetünk által igényelt tápanyagok egyensúlyban maradását és szabályozhatjuk kalóriabevitelünket. A magas fehérje- és rosttartalomnak köszönhetően pedig hosszabb ideig jobban érezhetjük magunkat és kisebb a valószínűsége, hogy délelőtt nassolásra csábulnánk.

Avon Liiv Rest and relax étrendkiegészítő
Az alvás ugyanolyan fontos fizikai és szellemi jóllétünkhöz, mint a vitaminban gazdag étkezés és a rendszeres testmozgás. Az egészség és az alvás elválaszthatatlanul összekapcsolódik, ugyanis a rossz alvás növelheti az egészségügyi problémák kockázatát, a rossz egészségi állapot pedig megnehezítheti az alvást.
A Rest & Relax étrendkiegészítő gyógynövényekkel, B6 vitaminnal és magnéziummal hozzájárul a stressz feloldásához, fáradtságunk és kimerültségünk csökkentéséhez és az egészséges alvás elősegítéséhez. Golgotavirággal, citrombalzsammal és borsmentával segíti az esti relaxációt és a pihentető alvást, míg macskagyökér kivonattal támogatja a mentális jóllétünket.

Avon Liiv Szépítő kollagénes italpor
Bőrünk simaságáért és ragyogásáért javarészt a kollagén felelős, amely szilárd tartószerkezetet, puhaságot és rugalmasságot biztosít. Ahogy telnek az évek, kollagéntermelésünk csökkenni kezd, 20 éves korunktól körülbelül 1-1,5 százalékot évente, ez az egyik oka, hogy az idő múlásával bőrünk szárazabbá válik és szarkalábak, ráncok alakulnak ki az arcunkon.
A Liiv Szépítő kollagénes italpor minden egyes tasakja megfelelő arányban tartalmaz kollagénpeptideket, így elég, ha naponta egyszer belekeverjük kedvenc italunkba bőrünk rugalmasságának megőrzése érdekében. Kipróbálhatjuk gyümölcslével, smoothie-val, de egyszerűen vízbe is keverhetjük, hiszen a többi kollagénportól eltérően kellemes, almás ízzel kecsegtet.

avon2

 

(x)