A láthatatlan szennyeződések többé nem léteznek
A jól látható foltokat könnyen észrevesszük, de a ruhákon lévő szennyeződések 70%-a szemmel nem látható. Ezeket a bőrünkről lehámló hámsejtek, a faggyútermelés, az izzadtság okozzák, amelyeknek egy része az ágyneműn és a ruháinkon végzi. Az így képződött szennyeződés nem megfelelő tisztítás mellett egy idő után ragacsossá válik, felhalmozódhat, így még több szennyeződést vonz magához, ami a textil elsárgulásához vezet. Az Ariel által szabadalmaztatott egyedülálló Purezyme™ technológia eltávolítja még a láthatatlan foltokat és szennyeződéseket is, mosóerejével higiénikus és mély tisztaságot biztosít.

Ariel Allin1 PODS Purezyme technológia
Az új Purezyme technológia a megfelelő időben szabadítja fel az Ariel Allin1 PODS kapszula összetevőit, a szövet mélyére hatol, és feloldja a ruhában maradt izzadtságot, hámsejteket vagy faggyút, így rendszeres használatával megelőzhető a láthatatlan szennyeződések felhalmozódása, és biztosítható a napjainkban egyre fontosabb higiénikus tisztaság. A kapszula mosóerejével higiénikus és mély tisztaságot biztosít.

  • Az Allin1 formula azt jelenti, hogy egy kapszula elegendő az alapos tisztításához azáltal, hogy a kapszula összetevőit a mosási ciklus megfelelő idejében engedi ki.
  • Szabadalmaztatott Purezyme™ technológia: a speciális enzimnek köszönhetően hatékonyan távolítja el a szennyező anyagok felhalmozódásából eredő láthatatlan szennyeződéseket.
  • Jobb a környezet számára: Az Allin1 mosókapszulák 30 fokon is működnek, így pénzt és energiát takaríthatunk meg.

https://www.everydayme.hu/markak/ariel#tips

(X) fitt.promóció