Kövesd 2022 legújabb sminktrendjeit és tündökölj nőnapon!

Nőnapi smink

Mutasd meg a világnak, hogy milyen színes és csodás személyiség vagy! Hozd ki magadból a maximumot, és nőnapon varázsolj magadnak olyan sminket, amellyel trendi és ragyogó leszel.

Az elmúlt két év után idén ismét hódítanak az élénk, feltűnő színek, sőt akkor sem fogsz túlzásba esni, ha egy kis csillámot használsz. Ne fogd magad vissza, hozz újra színt és vidámságot az életedbe! Tippek és tanácsok nőnapi make-upod elkészítéséhez az Artistry™-től.

Így lesz fényes és vibráló a szemed!

A szemedre használj élénk színű szemhéjpúdert, amely akár fényes, metálos árnyalatú is
lehet. Vesd be például 2022 színét, ami egy kékes-lilás árnyalat, ebben a make-upban igazán menő leszel! Sőt, akár a szempilládra is kerülhet az év trendszíne, idén ismét divat a színes szempillaspirál.
fitt.info tipp: A szemhéjadra használd az Artistry Studio™ Bangkok Edition csillámló krémes szemhéjárnyalóját Gold Crush vagy Silver Violet árnyalatban, amik a benne lévő primernek köszönhetően különösen tartósak. Ám ha inkább a szempilláidat szeretnéd színesíteni, akkor válaszd az Artistry Studio™ Tokyo Edition szempillaspirálját Harajuku Blue színben, ettől lesz igazán igéző a tekinteted!

A természetesség sosem megy ki a divatból

Ha nem rajongsz az erős színekért, akkor is lehetsz trendi és gyönyörű, hiszen az egyszerűségre törekvő monokróm irányzat továbbra is hódít. A természetességet sugalló sminkelési technika titka abban rejlik, hogy a szemhéjpúder, a pirosító, és a rúzs vagy szájfény árnyalata szinte teljesen megegyezik. Az így készült natúr smink pedig kiemeli az üdeségedet és frissességet sugároz. Válaszd például a tápláló olajokkal dúsított Artistry Studio™ Edition Lights, Camera Szájfényt, aminek Pacific Wave árnyalata ajkaidnak színtelen fényt biztosít egy kis diszkrét csillogással.

Az ajkaid legyenek érzékiek és csillogók!

Rúzsok terén 2022-ben már nem a piros áll a dobogó tetején, az örök klasszikust idén leszorították a mélyebb, érzéki színek, mint például a burgundi vagy a csokoládébarna. Már tavaly is rajongtunk a matt rúzsokért, idén pedig a fényes ajkakért is odáig vagyunk, így nyugodtan használhatsz a szádra is csillogó, csillámmal dúsított rúzst, nem fogsz mellé lőni.
fitt.info tipp: Varázsolj magadnak telt ajkakat az Artistry Studio™ Shanghai Edition Világító matt ajakszínezőjével. A négyféle piros árnyalatban elérhető intenzív színező folyékony állagának köszönhetően könnyedén felvihető, mégis a rúzsokhoz hasonló teljes fedést ad.

Erős szemöldök és rózsás arcpír a tökéletes nőnapi sminkért

Ahogy a szemen is hódítanak idén az élénk, vibráló színek, úgy az arcodról se sajnáld a rózsás pirosítót és highlightert. Az arccsontodat is hangsúlyozd bátran, akárcsak a szemöldöködet. Már tavaly is trendi volt a vastag, dús szemöldök, 2022 mindössze annyi változást hozott, hogy nem kell tökéletesre formáznod, hanem nyugodtan hagyhatod egy kicsit kuszán.
fitt.info tipp: Az Artistry Studio™ Tokyo Edition Pirosító Púdere Kimono Pink árnyalatban tökéletes választás a rózsás arcpírhoz. A tégely tetejét felnyitva egy kis puha pamacsot találsz, mely magától feltöltődik a laza púderrel – csak érintsd az arcodhoz, és oszlasd el egyenletesen. Ezzel az utolsó lépéssel pedig el is készült a
gyönyörű nőnapi sminked!

˙(x)