30 napos guggolás kihívás

103480233 lA kihívások idejét éljük – ha már túl vagy a planken, itt az ideje, hogy kipróbáld a guggolást, és az eredmény a gyönyörű, formás popsi lesz!

Fokozatosan fejlődő izmok, karcsúbb, feszesebb alsótest. Akarod? A következő 30 napban fogadd el a kihívást! A guggolás igazi alapgyakorlat, amihez semmilyen különleges eszközre és speciális helyre nincs szükség, így éppen alkalmas egy ilyen szépen felépített programhoz. Nem minden guggolás program épít ugyanis a fokozatos előrehaladásra, ez azonban a legalapvetőbb gyakorlatokkal indul, és ehhez ad célzott terheléseket, amelyek nem csak szexi popsit építenek, de javítják a törzs egyensúlyát és erejét, a funkcionális stabilitást, így segítségükkel könnyebb lesz megtartani a nehezen elért eredményt is.
Készen állsz? Kezdjük azzal, hogy milyen is a megfelelő guggolás, amit bizony még ma is sokan elrontanak. Ne kezdődjön sérüléssel a hónap!

fitt info 2019 004 cimlap *A cikket végigolvashatod a fitt.info 2019. 04. számában vagy szeptembertől keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!