Last Minute feszesítés

117379715 sNyaralás? Esti találkozók? Hosszú hétvégék? Sokan ilyenkor elengedik a sportot és az edzést. Te ne tedd ezt, gyakorlatsorunkkal formában maradhatsz: akár a tengerparton is!

Egy kör, két kör…
A nyaralós edzéshez nem is kell kellék – ha kényelmesebben szeretnéd a gyakorlatokat végrehajtani, akkor esetleg egy vékony matrac vagy törölköző jól jöhet, de igazán a fűben vagy a strand fövenyén is megcsinálhatsz mindent!
A gyakorlatokat csináld végig pihenés nélküli váltásokkal – mindegyiket 30 mp-ig (ahol két oldalra csinálod, ott kétszer 30 mp-ig). Ha igazán kemény formában vagy, a kész kör végén pihenj egy percet, és jöhet újra az egész! 

Feszes hasizmok
Az oldalsó plankek bármelyik változata remekül fejleszti az oldalsó hasizmokat, és megszabadít attól a kis puha párnától, ami esetleg az öved felett megjelenne!
Ha kezdő vagy, próbáld ki az alkartámaszos oldalplanket, csípőemeléssel. Haladóknak a képek látható változatot ajánljuk: nyújtott karral támaszkodj, a másik karodat nyújtsd fel, majd hozd magad elé, nyúlj át a derekad alatt, és emeld fel újra.

fitt info 2019 004 cimlap *A cikket végigolvashatod a fitt.info 2019. 04. számában vagy szeptembertől keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!