Woman Power

82885361 sKinek kell a könnyed edzés, olyan kis súllyal, ami ki sem látszik a kezéből? Kinek kell az a helyzet, amikor nem tudja egyedül hazavinni a bevásárolt dolgokat? Amikor nem megy a kerékcsere a kocsin vagy túl nehéz levenni azt a dobozt a szekrény tetejéről? Itt az erős nők ideje!

Russian twist labdával
Ez az a hasizomgyakorlat, ami, ha jól csinálod, remekül megdolgoztatja az oldalsó hasizmokat és a hátizmokat is. A lényeg, hogy végig tartsd feszesen a derekad, hogy ne terheld a gerinced. Kezdőknek érdemes letett sarokkal végezni, és a labda súlyát is úgy válaszd meg, hogy ne hátfájás, hanem erős törzsizmok legyenek az eredmény. Talán csábítónak tűnhet a minél gyorsabb kivitelezés, de pontosan, megfontoltan dolgozz, az oldalsó pont felé haladva kifújva a levegőt.
Mennyit csinálj? 3 sorozatban 12-12 párt
Mire lesz jó? Azon kívül, hogy jól mutat a hasad és a derekad tőle, arra is, hogy a törzsizmaid tudatos használatával és erejével minden emelés könnyebben megy, és az egyensúlyodat is könnyebben megtarthatod!

fitt info magazin 2019 005 cimlap kicsi*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2019. 05. számában vagy novembertől keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!