Cupido sem lesz rest

hori2lAz előttünk álló nyár nem lesz egyszerű időszak, de a szeptember jutalmat tartogat érte! A konfliktusokban azonban segíthet, ha tudod, párod, sőt, akár te magad mit is vársz egy kapcsolattól.

Égi történések
2019 nyara nagyon erőteljes és eléggé feszült fényszögállást hoz magával. Az égen szorosan egy bolyba rendeződik össze Szaturnusz, Plútó és a leszálló holdcsomópont, valamint június közepétől július közepéig ezekkel szemközt foglal majd helyet, a Mars, a Nap, a Merkúr és a felszálló holdcsomó is. Mindez a pólusok kettészakadását, egy hideg és egy forró tüzes csapatot hoz létre, akik egymással csatáznak.
A nagy égi szembenállás különösen világnézetben, világpolitikai szinten vagy háborúban álló országokban hozhat nem várt fordulatokat, de a világ bármely pontján is éljünk, érezhető lesz a feszültség, a vitákra való hajlam a munkában, a családok életében, párkapcsolatokban. Nagy probléma abból adódhat, ha bármilyen vitás helyzetben az egyik fél a másikra kívánja erőltetni a nézőpontját, akaratát. Az egyetlen megoldást most az adja, ha türelmesek és rendkívül elfogadóak maradunk másokkal és önmagunkkal, éppen úgy, ahogy szeretnénk, hogy velünk is bánjanak.
A legtöbb bolygó hátráló mozgásba kezd, tehát kissé tehetetlennek érezhetjük magunkat, mintha kényszerpályán lennénk. A Jupiter is hátrál, egy olyan zónában, amely előző életes sebeket téphet fel, amely előző életes élményekkel is megajándékozhat bennünket. Ha most vannak még lelki sebeink, fájdalmaink a múltból, amit méregként őrizhetünk, akkor ideje ezt kitakarítani magunkból.
A feszültségek több lépcsőben augusztus majd szeptember közepén oldódnak majd. Szeptember elején pedig kifejezetten jó időszakban lehet részünk e fényszögállás téli, harmadik fordulója előtt, akár egy kora őszi kellemes nyaralást is betervezhetünk. Mivel ez a fényszögállás a Rák (a gyakorlatban az Ikrek csillagkép vége), a családok jelében áll majd be, és vele szemközt a Bakban (Nyilas csillagkép vége) a másik planétahármas, a családok és a karrier lesz a két kiemelt, változásokat hozó terület. Ez utóbbi a karrierváltás témáját és a lázadás kérdését feszegeti. A Nyilas a függetlenségünk kergetését, az Ikrek pedig a testvérekkel való vitákat és rokoni konfliktusokat erősíthet. A legfontosabb tanulság mindenképpen az lesz, hogy kissé el kell engednünk a saját igazunk kergetését. Harc, szembenállás soha sincs fájdalmak, sebek és veszteségek nélkül. Az élet most megtanít majd bennünket arra, hogy értékeljük a meglévő kapcsolatainkat, és engedjük el a harcot, mert feleslegesen szívja az erőnket.
A Vénusz, a szerelem bolygója, június végétől szeptemberig együtt halad a Nappal és a Marssal, ezért nagyon sok párkapcsolati konfliktust generálhat. A nők érdekei, jogai sajnos alulmaradhatnak a férfiakéval szemben, szeptemberben azonban mindez megfordul. Ekkor romantikus időszakot tölthetünk partnerünkkel. Már augusztus közepétől tervezhetjük a kellemes nyaralást.
A legtöbb érzelmi hullámra a Rák, a Bak és a Nyilas jelűek számíthatnak.

fitt info 2019 004 cimlap *A cikket végigolvashatod a fitt.info 2019. 04. számában vagy szeptembertől keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!