Pénz, siker, karrier

horiAz elmúlt nehéz hónapok, évek után a jegyek egy része kissé fellélegezhet és élvezheti eddigi kemény munkája gyümölcsét. A Jupiter és a Szaturnusz is sok jót ígér!

2019 ősze egy nagyobb fellélegzést ígér az elmúlt évek nehéz csillagállásai alól. Noha számos erős hatás lesz az égbolton, s gyakorlatilag fel kell készülnünk a Jupiter és a Szaturnusz jövőre bekövetkező égi találkozójára, az ún. „Krisztusi csillagállásra”, ez az időszak mégis nagyon kedvező lesz számunkra.
Ha hosszútávú terveink, pénzügyi vagy karriercéljaink vannak, ha olyan dolgokba fognánk, ahol erősen szükség van a törvény erejére, az igazságra, vagy akár magára az igazságszolgáltatásra.... Ha eddig el volt nyomva a véleményünk, az igazunk és nem tudtuk igazából képviseltetni magunkat és hallatni hangunkat, akkor ez az ősz az előrelépés és kibontakozás ideje! Most mindenhez több erőnk lesz, elérhetjük a win-win pozíciót vitáinkban, képviselhetjük az igazságot. Megtalálhatjuk azt a személyes életutat, ráléphetünk arra az életpályára, ami a mi személyes életfeladatunk – vagyis ahogy a Védák mondják: a dharmánk.

fitt info magazin 2019 005 cimlap kicsi*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2019. 05. számában vagy novembertől keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!