Asztrodiéta

hori2lFriss gyümölcsök, zöldségek, megfelelő tápanyagegyensúly és mozgás. Az idei év hívószava az egészséges immunrendszer, és attól függően, hogy milyen jegybe tartozol, a táplálkozásoddal is támogathatod védekezőképességed működését.

2020-ban nagyon későn kezdhettük kiélvezni a nyarat. Sokan a karantén alatt kevesebbet jutottak friss gyümölcsökhöz, tápláló ételekhez, a nyár második felétől pedig hirtelen ránk szakadt, hogy be kell pótolni azt, amit elhibáztunk az év elején.
2020 szeptembere szerencsére ebből a szempontból egy tápláló időszak, amikor sokat tehetünk egészségünk, immunitásunk érdekében. Ebbe csak a Mars és Szaturnusz erős pozíciója mellett fennálló hátráló quadrát, negyedfény rondíthat bele, ami szeptember 14. és 28. között válik kifejezetten kritikussá, ellenségessé. Október 4-től azután az égi hármas, Jupiter, Szaturnusz és Plútó is elindul előre, direkt irányba és szépen lassan elkezdenek feloldódni félelmeink, elkezd haladni a szekér a maga útján. Céljaink felé több lépést is tehetünk. A koronavírus járvány második hullámát a különféle asztrológus szakemberek más és más időszakra teszik, van, aki augusztus 28-tól, van, aki szeptember 14-től, megint más pedig december 21-től eredezteti. Egy azonban bizonyos, bármikor is kell szembenézniük újabb egészségügyi kihívásokkal, készen kell állnunk immunrendszerünkkel a csatára. Ehhez pedig a legfontosabb az egészség megerősítése a helyes táplálkozással és mozgásmennyiséggel. Mit mond az ősi védikus asztrológia tudományága a csillagjegyek és a tápanyagok kapcsolatáról? A jegyek olvasásánál nem csak napjegyünket, hanem aszcendensünket és Hold jegyünket is legalább annyira figyelembe kell venni! Olvassátok el mindhármat!

fitt info 2020 004 cimlap


*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2020. 04. számában vagy novembertőll keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!