2021: a megkönnyebbülés éve?

Red vintage greeting card on a black background. Mandala. Great for invitation, flyer, menu, brochure, postcard, wallpaper, decoration, or any desired idea.A 2020-as esztendőről az asztrológusok előre megmondták, hogy valószínűleg egy igencsak súlyos év lesz. De mi jót várhatunk 2021-től?

Az első és legfontosabb dolog, amit meg kell értenünk, hogy a 20-as év lezárásaként, 2021 januárjában és februárjában egy végjátékot láthatunk, amely hasonlóan a tűzijátékok végéhez, nagyobb arzenált, szélesebb palettát vonultat majd fel.
Már december végétől érezhető lesz egy nyomasztó feszültség világunkban, amelynek elsődleges témája gazdasági természetű, vagyis főként a munkahelyek biztonsága, a tőzsde és a pénzügyi stabilitás kerül majd fókuszba. A másik oldalról viszont Vízöntő halmozódásnak nézünk elébe, ami egészen konkrétan egy teljeskörű társadalmi megújulás első lépcsőfokát jelenti. Már most kinyílik társadalmunk a fejlett technológiák felé, számos technikai újítást jelentenek be, tudományos felfedezések egész kavalkádját láthatjuk majd az év során. Online világunk egészen új dimenzióba lép, amelyben szinte önálló létformává válik a mesterséges intelligencia és a legtermészetesebb közvetítő közeg lesz az internet. A Vízöntő halmozódás az ember érdekét nézi majd, de a környezet védelmét is célul tűzi ki, valamint egy egészen új emberképet, ha úgy tetszik, egy új humanizmust és reneszánszt hoz, amely rövid időre anyagiasabb, érdekelvűbb lesz.

fitt info 2019 004 cimlap *A cikket végigolvashatod a fitt.info 2020. 05. számában vagy februártól keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!