Kinyílik a világ

horoszkópAz elmúlt időszak hosszú volt és kétségtelenül nagyon nehéz. 2021 nyarától azonban úgy tűnik, a csillagok is segítenek, hogy élvezzük az életünket, és elengedettebben élvezzük a tervezhetőbb jövőt – és persze a vakációt.

Hosszú és nehéz időszakon vagyunk túl. Ahogy az asztrológiai előrejelzések világosan jelezték 2021 május második felétől a járványügyi helyzet terén enyhítésekre és általánosságban e feszült helyzet majdnem teljes feloldására van lehetőség. Ahogy, végre megéreztünk a bűvös dátumhoz, szemmel látható volt, hogy ezek a remények kezdenek beigazolódni. 

Egy szuper nyári időszaknak nézünk elébe, annak ellenére, hogy lesz számos lassító tényező is életünkben. A Jupiter és a Szaturnusz pl. szinte egész nyáron retrogáddá, hátráló mozgásúvá és így lassító hatásúvá válik, ennek okán számos szigorú intézkedés érvényben marad a járvánnyal kapcsolatban. Mindenféle jogi ügyekben visszajátszásokra, újragondolásokra lehet szükség és a társadalom szociális és gazdasági szinteken kerül most egy elakadásba. Június 12-től a Mars már belép az Oroszlán zodiákusba és elkezd erőt adni terveinknek, álmainknak, június 17. és 24. között pedig igazi szuper csillagálásnak nézünk elébe egy héten át, a csúcspozíciójában gyalogló stagnáló Jupiternek köszönhetően. Az ezekben a napokban elkezdett vállalkozások, házasságok, munkával vagy ingatlannal, tulajdonnal kapcsolatos törekvések biztosan sikert hoznak, és kiváló szerződéseket köthetünk.

Kiegyensúlyozottabb jövő vár

Egy sokkal kiegyensúlyozottabb égi térképet láthatunk magunk előtt. A problémáink nem fognak megszűnni egyik napról a másikra, de több lábon állunk, erősödünk, kinyílik társadalmi és szociális életünk. Júliusban ás augusztusban is erős napoknak nézünk elébe, amikor terveink világossá válhatnak, és erőt kapunk új céljaink megvalósításához. Egyszóval az az őrület, amely eddig zavart okozott a fejünkben, most megszűnik. A Jupiter egyébként a télen, decemberben fog majd ismét visszatérni a Halakba, akkor már tartósan, és 2022 tavaszán egy gyönyörű, lelki-spirituális kinyílást segítő együttállásba kerül a Neptunusszal a Halak csillagképben. Noha ennek a korszaknak is meglesznek a maga problémái, pl. soha nem látott próbatételeknek nézünk elébe a folyamatosan emelkedő tengerszint miatt, amit a klímaváltozás okoz, felértékelődnek az édesvíz készletek, a tengerek és óceánok új szerepet kapnak életünkben, hitünk, az életbe vetett bizalmunk és az egymásról valamint az elesettekről való gondoskodás, a humanitárius gondolkodásmód valahogy beépül, szerves részévé válik az embereknek. 

fitt info 2021 003 cimlap
*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2021. 03. számában vagy augusztustól keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!