×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 62

Felkerestük az ország legkedveltebb fiatal sztárjait, akik napról-napra a képernyők előtt vagy a színpadon mutatják meg tehetségüket. Nekik igazán fontos, hogy állandóan formában legyenek. De hogy érik ezt el? Íme, Csobot Adél, Iszak Eszter és Istenes Bence vacsorája.

A 2012-es londoni olimpia az első az újkori olimpiai játékok történetében, ahol a kenu versenyszámban nők is indulhatnak. Bár a londoni játékokon még nem vesz részt, a hazai kenusport egyik nagy reménysége Matula Zsófia. A megkapó szépségű lányról az a hír járja, hogy minden sportágban igyekszik kipróbálni magát, - földön, vízen, levegőben…

Az élsport az időbefektetés mellett a szervezet minden forrásának felhasználásával is jár, sőt, a megfelelő odafigyelés nélkül könnyen a kizsákmányolás áldozata lehet az eredmény is. Hogy ez ne történjen meg, kövesd az MKB Veszprém kézilabdázóinak példáját. Az ő csapatorvosukat, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház kardiológus főorvosát, Dr Sydó Tibort kérdeztük a fortélyokról.

Figyelsz az egészségedre? Másokéra is? Az egész éven át tartó pályázat Egészség-díjazottjai olyan pozitív példákat és gyakorlatias ötleteket mutattak be, amelyekkel sokak életminősége javulhat.

Ha az ember egy igazgatóval találkozik, akkor egy idősebb, szemüveges, öltönyös kopaszodó urat vár. És ekkor jön a meglepetés egy szőke, mosolygós, táskáját vidáman lóbáló fiatal lány személyében. „Hol lehet itt valami egészségeset enni?” – néz körül a bevásárlóközpontban, ahol egy esti órában találkoztunk. SandraVogel a soroksári Decathlon sportáruház új igazgatónője.

 

 

Dr. Jakabházy László a Testnevelési Egyetem tanára, ma az ország egyetlen wellness szakembere, akinek esélye van az egyetemi tanári kinevezésre. A napjainkban megalakult Magyar Wellness Szövetség tiszteletbeli elnöke, a nemzetközi wellness életnek is megbecsült szereplője, tisztségviselője a Nemzetközi Wellness Szövetségnek. Hallgatók százait képzi folyamatosan a rekreáció tudományára.

 

Forgács Margit élete olyan, mint egy lányregény. A Fotex Cosmetics vezetője, ugyanakkor önálló, határozott, sikeres üzletasszony. Teljes életet él.

Mind a magánéletben, mind pedig munkád során ügyelned kell a megjelenésedre. Ez természetes volt számodra, vagy meg kellett tanulnod a fortélyokat?

 

250 lány jelentkezett a Miss Balaton szépségversenyre tavaly, s idén várhatóan még többen! A megmérettetést felkészítő tábor előzi meg. Aki ide bekerül, az már nyer: az egészséges életmóddal, fogyókúra- és narancsbőr eltüntető tippekkel, testformáló aerobikgyakorlatokkal lesz gazdagabb, és: SZEBB!

 

A háromszoros világbajnok vitorlázó, Majtényi Szabolcs nemcsak a sportban sikeres, de az üzleti életben is megállja a helyét. Szerencsésnek mondhatja magát, hiszen amivel foglalkozik nagyon is közel áll ahhoz a közeghez, melyben otthon érzi magát, az extremitáshoz és a sportos életmódhoz.

 

A gyermekvállalás a nő életében és testében mindig jelentős változást idéz elő - sokunknál ez maradandó súlytöbblettel is jár, és meglepődve tapasztaljuk, ránk sem ismernek. Végeláthatatlan küzdelem következik a felszedett kilók leadásáért. Vannak azonban kemény küzdők.   Oláhné Rozsi Magdolna közéjük tartozik. Sikere nem csak harminc kiló mínuszban mérhető.

 

1. oldal / 3