Edina 2lPásztor Edina életében mindig is jelen volt a sport, de amikor személyi edzőnek kezdett tanulni, elhatározta: magán teszteli, amit tanult, és színpadra áll a Magyar Bajnokság Bikini Fitnesz kategóriájában. A fiatal edző megosztotta velünk, mit is ad majd át vendégeinek!

Tomi 01 leadBalogh Tamást sokan akkor ismerték meg, amikor Itthon a gyerekkel címmel írt minden nap blogjában arról az egy hónapról, amikor feleségével helyet cseréletek és harminc napon keresztül ő vállalta a gyerekkel és a háztartással járó összes feladatot. A LifeT!LT story azonban jóval több ennél!

Felkerestük az ország legkedveltebb fiatal sztárjait, akik napról-napra a képernyők előtt vagy a színpadon mutatják meg tehetségüket. Nekik igazán fontos, hogy állandóan formában legyenek. De hogy érik ezt el? Íme, Csobot Adél, Iszak Eszter és Istenes Bence vacsorája.

A 2012-es londoni olimpia az első az újkori olimpiai játékok történetében, ahol a kenu versenyszámban nők is indulhatnak. Bár a londoni játékokon még nem vesz részt, a hazai kenusport egyik nagy reménysége Matula Zsófia. A megkapó szépségű lányról az a hír járja, hogy minden sportágban igyekszik kipróbálni magát, - földön, vízen, levegőben…

Az élsport az időbefektetés mellett a szervezet minden forrásának felhasználásával is jár, sőt, a megfelelő odafigyelés nélkül könnyen a kizsákmányolás áldozata lehet az eredmény is. Hogy ez ne történjen meg, kövesd az MKB Veszprém kézilabdázóinak példáját. Az ő csapatorvosukat, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház kardiológus főorvosát, Dr Sydó Tibort kérdeztük a fortélyokról.

Figyelsz az egészségedre? Másokéra is? Az egész éven át tartó pályázat Egészség-díjazottjai olyan pozitív példákat és gyakorlatias ötleteket mutattak be, amelyekkel sokak életminősége javulhat.

Ha az ember egy igazgatóval találkozik, akkor egy idősebb, szemüveges, öltönyös kopaszodó urat vár. És ekkor jön a meglepetés egy szőke, mosolygós, táskáját vidáman lóbáló fiatal lány személyében. „Hol lehet itt valami egészségeset enni?” – néz körül a bevásárlóközpontban, ahol egy esti órában találkoztunk. SandraVogel a soroksári Decathlon sportáruház új igazgatónője.

 

 

Dr. Jakabházy László a Testnevelési Egyetem tanára, ma az ország egyetlen wellness szakembere, akinek esélye van az egyetemi tanári kinevezésre. A napjainkban megalakult Magyar Wellness Szövetség tiszteletbeli elnöke, a nemzetközi wellness életnek is megbecsült szereplője, tisztségviselője a Nemzetközi Wellness Szövetségnek. Hallgatók százait képzi folyamatosan a rekreáció tudományára.

 

Forgács Margit élete olyan, mint egy lányregény. A Fotex Cosmetics vezetője, ugyanakkor önálló, határozott, sikeres üzletasszony. Teljes életet él.

Mind a magánéletben, mind pedig munkád során ügyelned kell a megjelenésedre. Ez természetes volt számodra, vagy meg kellett tanulnod a fortélyokat?

 

250 lány jelentkezett a Miss Balaton szépségversenyre tavaly, s idén várhatóan még többen! A megmérettetést felkészítő tábor előzi meg. Aki ide bekerül, az már nyer: az egészséges életmóddal, fogyókúra- és narancsbőr eltüntető tippekkel, testformáló aerobikgyakorlatokkal lesz gazdagabb, és: SZEBB!

 

1. oldal / 4