A LifeT!lt Story

Tomi 01 leadBalogh Tamást sokan akkor ismerték meg, amikor Itthon a gyerekkel címmel írt minden nap blogjában arról az egy hónapról, amikor feleségével helyet cseréletek és harminc napon keresztül ő vállalta a gyerekkel és a háztartással járó összes feladatot. A LifeT!LT story azonban jóval több ennél!

Hogyan kezdődött a LifeT!LT-történet?
A történet 2011-ben kezdődött, amikor egy lány miatt át akartam alakítani a saját külsőmet, ezért indult a blog, ami aztán átalakult egy motivációs bloggá. Ekkor jöttem rá, hogy az, ha lefogyok, keretben és rendszerben tartom az életemet a diéta és az edzések által, az mindenre hatással lesz. Visszanézve most már azt mondom, hogy ez volt a legjobb dolog az életemben. Ha nem kezdem el a blogot, akkor nem találom meg magamban azokat a potenciálokat, amiket a LifeT!LT, a diéta, és az edzések kihoztak belőlem. Ezek hatására folyamatosan értem el jó eredményeket először a testemen, aztán a gondolataimban is.

Tomi 01Hogyan indult a termékek forgalmazása?
Érdekes, hogy kényszerből kezdtem a termékekkel foglalkozni. Korábban egy táplálékkiegészítőket forgalmazó cégnél dolgoztam, ahol kialakítottam egy női termékvonalat, mivel akkor úgy gondoltam, hogy ez a táplálékkiegészítő piac jövője. Az elképzelésem ott végül nem valósult meg, de mivel hittem benne, megcsináltam saját magam.

Mitől más a LifeT!LT, mint a többi hasonló termék?
Az utóbbi időben a fitneszipar fókuszában a sokat edzők, bikinimodellek és nagyon kigyúrt, kockás hasú férfiak, és a nekik szánt termékek állnak. Én viszont az átlagos, nem sportolói életet élő, irodában dolgozó nőknek, anyáknak akartam termékeket, hiszen nekik van a legnagyobb szükségük arra, hogy a fogyókúra egyébként kaotikus világában eligazodjanak.

Ezért bíznak benne a hétköznapi emberek is?
Szerintem nagyon fontos a hitelesség kérdése. Természetesen a terméken szereplő tápérték alapján lehet tájékozódni, de az nincs a címkén, hogy az egyes tápértékek milyen minőségben vannak benne. És tudni kell, hogy óriási a szórás… A legsilányabb minőségű BCAA ugyanolyan mennyiségként szerepel a terméken, mint a prémium kategóriás. A jó választás tehát bizalom, de legfőképpen tapasztalat kérdése. Én a kezdetektől fogva nem a profitot néztem, hanem hogy tényleg hatékony legyen. Ez a hozzáállás, úgy látszik, működik is, hiszen a valóban hatékony termékek bizalmat építenek.
Szerintem fontos az is, hogy minden szempontból hitelesek legyünk, mert így érvényesek az ajánlásaink, és ez a módja az igazán mély kötődésű vásárlóközönség kialakításának, akikre úgy lehet építeni, hogy ők is részesei akarnak lenni ennek az egésznek. Persze lehetett volna rögtön nagy haszonra szert tenni silány alapanyagok felhasználásával, de az átverés lett volna.
A honlapodon szerepelnek támogatott sportolók: őket mi alapján válogatod ki?
Intuíció alapján. Nincs tudatosság benne, ahogy a LifeT!LT mögött sem, akkor sem, ha az úgy látszik. Megérzések alapján döntök, mégis összeáll az egész, mert a szívem után megyek. És fontos számomra, hogy nem csak sportolókat, hanem anyákat is támogatok, jövőre pedig a társadalom számára fontos személyeket is fogok támogatni, olyanokat, akik megbecsülést érdemelnek. Természetesen ide tartoznak az anyák, nagymamák is, mert fontos társadalmi értéke van a munkájuknak.

fitt info magazin 2019 005 cimlap kicsi*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2019. 05. számában vagy novembertől keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!