Laky Zsuzsi új lendületben

zsuzsilead2003-ban Európa szépévé egy magyar lányt választottak: Laky Zsuzsi élete ekkor egyértelműen megváltozott. Aztán egy ideig nem hallottunk róla, amíg egyszer csak meg nem nyerte sármos férjével a Legbátrabb párost.

Égő autóban a vízbe merülni

Egy időre mintha eltűntél volna, és most újra sokat láthatunk. Ez tudatos döntés a részedről?
Amikor annak idején megnyertem az Európa szépe díjat, minden címlapon szerepeltem, még külföldön is. De persze akkor még más világ volt, nem voltak közösségi oldalak, nem volt Instagram, nem volt ilyen típusú online jelenlét. És ezzel együtt nem létezett a most jellemző hatalmas önreklámozás sem, amikor már mindenki celeb. Én más is vagyok, őszintén szólva a felszínes világgal a mai napig nehezen tudok azonosulni, és szerencsésnek is érzem magam e miatt. Így lehet egy teljesen hétköznapi énem, amikor anyuka vagyok és csinálom a dolgomat: szerintem ez a normális. Ha ez mellett vannak felkéréseim, akkor megyek, és szívesen teljesítek.
Be- vagy visszarobbantatok a Legbátrabb párossal, amit meg is nyertetek a férjeddel. Ide is felkértek?
Igen, felhívtak minket. Nagyon jó volt, hogy együtt kellett mennünk, mert ha egyfős a kihívás, biztosan nemet mondok. De mi Gusztival együtt nagyon erősek vagyunk, főleg ő. Magam miatt kicsit aggódtam, amikor láttam a promóvideót, hogy mi mindent kell majd csinálni. De végül Guszti meggyőzött, hogy el kell menni és meg kell nyerni.

001 001 FIM 2019 03 covers RGBk
*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2019. 03. számában vagy júniustól keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!