Tolvai Reni: Karcsú & szexi!

2Míg a legtöbben jó néhány „karanténkilóval” gyarapodtak az elmúlt hónapokban is, addig Tolvai Reni 17 kilótól szabadult meg mindössze hét hónap alatt egy kíméletes módszerrel, édesanyja segítségével.

A Megasztár ötödik szériájának győzteseként rabolta el az ország – és párja, a szintén énekes Kállay-Saunders András – szívét Reni, aki immáron 10 éve a közönség kedvence. A tavaly tavasszal kezdődő leállás azonban az ő életét is megváltoztatta. Többet volt otthon, többet sütött-főzött, ami idővel a vonalain is meglátszott. Nyár elején azonban úgy döntött, ezen változtatni kell!

Hogyan vágtál bele a fogyásba? 

Édesanyámmal együtt életmódváltásba kezdtünk ugyanazon a napon. Elhatároztuk, hogy mi év végére rendbe hozzuk magunkat. Anyukám már 15 éve egy amerikai táplálkozási céggel foglalkozik és a cég életmódváltó programját kezdtük el komolyabban. Anyukám 20 kilótól szabadult meg, én pedig egyelőre 17-től. 

Mennyit edzettél az életmódváltás keretein belül?

Mivel be vannak zárva a konditermek, otthon edzettem. Vettem eszközöket és a neten találtam nagyon jó videókat is, amelyek sokat segítettek. Hetente 3-4 alkalommal sportoltam így, illetve beiktattam hosszú sétákat is. De a legfontosabb az az étkezési szokásaim átalakítása volt.

fitt info magazin 2021 002 címlap*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2021. 02. számában vagy májustól keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!