Nyomtatás

Zsírégetők a pohárból

ital3

Mindig mondjuk: egy-két kis változtatás is elegendő lehet ahhoz, hogy leadd a makacs zsírpárnákat. Mi lenne, ha kicserélnéd, amit a poharadba teszel?

Lehet fogyni azzal, ha mást kezdesz inni? Ha elég tudatos vagy, valószínűleg nem nagyon veszel a kezedbe üdítőitalokat. De talán a gyümölcslevekre és sportitalokra is gyanakszol, ugye? Az ezekben lévő rengeteg cukor és kalória is komoly okot adhat a hízáshoz. És ne tévesszenek meg az édesítőszerrel készült innivalók sem! Válassz inkább olyasmit, ami felpörgeti az anyagcserédet, stabilizálja a cukorszinted és kontrollálja az éhséget. Nem varázsitalok, nem hosszú órák alatt, beszerezhetetlen hozzávalókból készített gyanús, rosszízű kotyvalékok ezek, hanem olyasmik, amiket jól ismersz. Persze nem is ígérünk általuk egy nap alatt hatalmas változást, de ha beilleszted őket a többi, egészséges változtatás közé, akkor sokat segíthetnek!

A legkézenfekvőbb
Víz
Tényleg? Bizony, hiszen nincs benne kalória egyáltalán! Ezenkívül ez a legjobb hidratáló folyadék. Érdekes, hogy mérések szerint egy pohár víz megivása után 10 perccel, a nyugalmi helyzetben való kalóriafogyasztásod akár 30%-kal is megugorhat. Szintén fontos, hogy ha elég vizet iszol, biztosíthatod, hogy a májad és a veséid jó hatásfokkal dolgozzanak, és ha nem vagy szomjas, akkor nem esel abba a gyakori hibába, hogy az érzést az éhséggel kevered össze.

fim cimlap 2020 002


*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2020. 02. számában vagy áprilistól keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!