Hírek - fitt.info magazin

PG

P&G: „Mindent megteszünk, hogy csökkentsük fogyasztóink ökológiai lábnyomát!” 

fitt info 2021 001 fedlap nyomdai OK Összecsomagoltunk neked 3 lapszámot, hogy be tudd váltani az szilveszteri fogadalmad!
Ha elhatároztad, hogy ebben az évben formába lendülsz, mi segítünk elérni a célodat!  
Összevont számunkból megismerheted a legjobb módszereket ahhoz, hogy kerek popsid és feszes izmaid legyenek, de olyan recepteket is találhatsz nálunk, amelyekkel egészségesen elérheted ideális testsúlyod, őrizheted meg egészséged!
Keresd a nagyobb, újságos standdal rendelkező super- és hipermarketekben, illetve a Relay üzletekben, vagy rendeld meg online!
Az összevont lapokból álló csomagot itt rendelhetitek meg a készlet erejéig: https://www.sajtoforras.hu/fittinfo20210001
Ezen a linken pedig a tavalyi év utolsó lapszámát tudjátok megrendelni: https://www.sajtoforras.hu/fittinfo20200005

 BBF6509

  1. Fedezd fel Magyarország fürdőit!
    Hazánk változatos természeti kincsei közül a gyógy- és termálvízkészlet egy egészen egyedülálló csoda: közel 1500 termálkút és több mint 270 féle elismert ásvány- és gyógyvíz található Magyarországon. A különböző fürdőhelyek ma már minden korosztály igényének megfelelően kínálnak szolgáltatásokat: a fiatal párokat pihentető wellness, a családokat a minden korosztály számára szórakoztató beltéri strandolás és izgalmas vízi élmények, a regenerálódásra vágyókat pedig gyógyhatású szolgáltatások várják.

juniorprima2019 I.

  1. 12. alkalommal díjazta az MVM Zrt. Junior Prima Díjjal a hazai zeneművészet fiatal tehetségeit
    Az idei 10 díjazott között van Balázs Elemér György zongoraművész, Cseh Péter jazz-gitárművész, Csőke Flóra gordonkaművész, Dobszay Péter karmester, Jenei Erzsébet hárfaművész, Korossy-Khayll Csongor hegedűművész, Megyimórecz Ildikó operaénekes, Scheuring Kata fuvolaművész, Szokolay Ádám Zsolt zongoraművész, valamint Tóth Kristóf hegedűművész.

fitt info magazin 2018 002 kJátszottál Facebook játékunkon? Lássuk, te nyerted-e meg nyereményünket, neked küldjük-e el következő három fitt.info magazint!

fitt info magazin 2018 002 kNyerd meg következő 3 lapszámunkat Facebook játékunkban. Február 23 és 27 között játszhatsz!

Lendüljetek mozgásba és próbáljátok ki az órákat!

Családi Egészség- és Sport Napok

INGYENES RENDEZVÉNY AZ EGÉSZ CSALÁD RÉSZÉREHelyszínek:
március 21. Budapest, Folyondár Vasas Sport és Tánc Központ
április 19. Szeged, Városi Sportcsarnok               
április 25. Pécs, Kossuth tér                   
május 16. Győr, Barátság Sportpark
május 10. Miskolc, Generali Aréna
május 23. Székesfehérvár, Regionális Atlétikai Központ        

www.nivea.hu/fitnesstour

Dhanvantari 2 2015. március 22-én, vasárnap, Ájurvédikus Egészségnapra várják az érdeklődőket Csillaghegyre, a Lélek Palotájába!
A rendezvény egyedülálló abban a tekintetben, hogy a nap során - néhány érdekes kivételtől eltekintve - minden a hagyományos indiai gyógyászat és életmód tudomány köré, az Ájurvéda köré szerveződik, amely nagy hangsúlyt fektet a prevencióra, azon belül is az emésztés, az élet tüzének megőrzésére.
A rendezvényen előadások, work-shopok, tanácsadások, főzőbemutatók, kezelések és vásár várja az érdeklődőket.
 

Görög ZitaTakács JánosKarin OlofsdotterSt.MartinSzuper Levente

 

 

 

Neves közéleti személyiségek álltak be a szerelősor mellé az Electrolux nyíregyházi hűtőszekrénygyárában, hogy munkájukkal beteg gyerekeken segítsenek.
A III. Jótékonysági Műszak során gyártott hűtőszekrényekből származó bevételt ugyanis a vállalat a Mosolygó Kórház Alapítványnak juttatta el.

Idén harmadik alkalommal rendezte meg az Electrolux a Jótékonysági Műszakot, amelynek keretén belül többek között Karin Olofsdotter, Svédország magyarországi nagykövete, Nyíregyháza polgármestere, az Electrolux Lehel Kft. menedzsmentje és számos közéleti személyiség: Görög Zita, St.Martin, Szuper Levente, Hevesi Tamás, és a 4 for Dance táncosai, Bárány Kristóf és Enyedi Péter is dolgoztak a vállalat nyíregyházi hűtőszekrénygyárában, hűtőszekrényeket gyártottak. A Jótékonysági Műszak során gyártott készülékek értékesítéséből származó bevétel a Mosolygó Kórház Alapítvány munkáját támogatja. A szervezet elsődleges célja a beteg gyerekek kedélyállapotának és hangulatának javítása, a kórházi gyógyulásuk során.

„Az Electrolux komoly figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra több különböző területen, beleértve a színvonalas, modern és stabil munkahelyek megteremtését és a munkatársak folyamatos fejlesztését, illetve a környezetbarát termékek és gyártási folyamatok alkalmazását. Emellett kiemelten ügyelünk arra is, hogy támogassuk a helyi közösségeket és a rászorultakat, lehetőleg gyáregységeink vonzáskörzetében. Örömünkre szolgál, hogy a Jótékonysági Műszakra neves közéleti személyiségek is elfogadták a felkérést, s hozzánk hasonlóan szívükön viselik ezt a jó kezdeményezést.” – mondta Takács János, az Electrolux Lehel Kft. vezérigazgatója.

A 2005-ben alapított nyíregyházi hűtőszekrénygyár az Electrolux stratégiai gyára Európában. Maximális kapacitása megközelíti az egymillió legyártott darabot évente. Az itt gyártott alulfagyasztós hűtőszekrények, valamint egyajtós hűtő- és fagyasztószekrények a kontinens szinte minden országába eljutnak. Minden harmadik, nyíregyházi gyárban gyártott készülék a kelet-európai, minden ötödik darab pedig az észak-európai piacra kerül.

„Jelenleg mintegy 1400 fő számára biztosítunk munkalehetőséget a nyíregyházi hűtőszekrénygyárban és az Electrolux többi gyáregységéhez hasonlóan, mi is a hazai beszállítókat részesítjük előnyben. Az gyárral szerződött magyar alvállalkozók száma idén elérte a 31-et, amely a beszállítók egynegyedét jelenti” - mondta Karácsonyi Gyula, az Electrolux nyíregyházi hűtőszekrénygyárának igazgatója.

A nyíregyházi hűtőszekrénygyár a kutatás-fejlesztés területén is fontos szerepet játszik, hiszen az európai hűtőszekrényvonal termékfejlesztési projektjeinek legnagyobb része érinti a gyárat. Jelenleg 13 mérnök vesz részt aktívan a fejlesztési folyamatokban, biztosítva ezzel, hogy az Electrolux nyíregyházi gyára élen járhasson az innovációban.

www.electrolux.hu

Vízparti nyár
Nyáron a vízparté, a napozásé, a fürdőzésé és a könnyed kikapcsolódásé a fő szerep, de a strandolás mellett számtalan kirándulási és aktív időtöltési lehetőség közül választhatsz.
Vegyél részt bakancsos-, kerékpáros-, lovas- és vízi túrákon, vagy válassz egy kellemes hajókirándulást, élvezd a vitorlázás, szörf és wakeboard élményét, mindezt Magyarország szebbnél-szebb tavain.
www.itthon.hu

Szem(ély)re szabható szemüveglencsék
Az emberek jelentős százaléka szemüveggel korrigálja látását, ráadásul szinte annyiféle lencsére lenne szükség, ahány ember van. Ezen a területen jelent hatalmas előrelépést az egyéni progresszív lencsék bevezetése, amelyek ma már teljesen szem(ély)re szabhatók.
A Carl Zeiss progresszív lencsék nagyon kifinomult technológiával készülnek, minden olyan információt tartalmaznak, amely viselőjének éleslátást tesz lehetővé. Egyes típusaik személyre szabhatók, éppen ezért kényelmesek és maximálisan alkalmazkodnak a XXI. századi ember életéhez.
www.zeiss.hu

Határtalanul zöld
Hegyi tavak, virágzó alpesi rétek és szurdokok robajló patakokkal várják az aktív kikapcsolódás szerelmeseit a Stájerországban. A hegyi túrák mellett, most az Alpok egyik legszebb folyói közé tartozó Salzán egy 40 km hosszú, érintetlen folyószakaszt is felfedezhetsz rafting csónakkal és kenuval.
www.austria.info

 

 

 

Ők futhatnak idén nyáron az Olimpiai Lánggal
A 2012-es Londoni Olimpiai Játékok előtt magyar hétköznapi hősök és közéleti személyiségek is futni fognak az Olimpiai eszmét megtestesítő Olimpiai Lánggal az Egyesült Királyságban, számos híresség, sportoló kíséretében.
www.samsungsport.hu


 

 

 

Tej –tartósítószer nélkül
Ha nem a tartósítószertől, akkor mitől marad friss a dobozos tej? Ha az van ráírva egy tejesdobozra, hogy „TEJ”, akkor nem lehet benne más, kizárólag tejet tartalmazhat, a tejben lévő vitaminokkal és ásványi anyagokkal.
TUDTAD?
Az UHT hőkezelés során a tejet nagyon rövid időre (2-3 másodperc) felhevítik, nagyjából 125-137 C fokra. Ezután gyorsan lehűtik és fertőző anyagoktól mentes környezetben aszeptikus csomagolásba töltik. Így az összes mikroorganizmus elpusztul. A csomagolás pedig megakadályozza, hogy a tej fénnyel és levegővel érintkezzen, ezért nincs szükség tartósítószerre.

1. oldal / 26