Újítsd meg a kapcsolatod!

Úgy érzed, kezd ellaposodni a kapcsolatotok? Vagy egyszerűen csak szeretnéd elkerülni, hogy az új szerelem is így végződjön? Egyáltalán nem kell nagy változásokba kezdened, ha frissíteni szeretnél rajta. Az emberek ugyanis lényegében ugyanúgy működnek – így a kis trükkök mindenkinél egyformán hatnak.

 


 

 

 

1. Enyhítsd a feszültséget!
A veszekedések, viták kiváltotta feszültséget néha egyszerűen egy öleléssel is oldhatod. Mára tudjuk, hogy az ölelés képes csökkenteni a vérnyomást és a pulzust és növeli az oxitocintermelést, azét a hormonét, ami az eufóriaérzést váltja ki.

2. Szépségpercek
A férfiak számára a szépségápolásunk titkai olyanok, mint betekinteni egy kis ablakon egy ismeretlen világba. Nyugodtan hagyd hát, hogy nézzen, amikor szempillaspirált teszel fel, vagy hajat szárítasz. Így közelebb fogja érezni magát hozzád, mert azt gondolhatja, többet tud rólad másoknál.

3. Érezd magad jobban meztelenül!
Amit csak tudsz, csinálj otthon ruha nélkül – ugyanis minél többet vagy így, annál nagyobb önbizalomra teszel szert és annál jobban megszokod az érzést. Természetesen akkor kell gyakorolnod, amikor egyedül vagy, így biztosan nem érzed majd, hogy más kritikus tekintettel szemlél. Így amikor eljön a perc, sokkal könnyebben leveszed majd a ruhádat.

Azok a párok, akik dicsérik és csodálják egymást, könnyebben átvészelik a kapcsolatok nehezebb szakaszait.

4. Utóirat: szeretlek
Írj neki valami romantikusat – de ne e-mailben vagy sms-ben. Fogj papírt és ceruzát! Ha pozitív érzéseket keltesz benne, sokkal jobban fogja érezni magát a kapcsolatotokban.

5. Meglepetés!
Amikor együtt alszotok, felejtsd el a medvés pizsamát és a túlméretezett pólókat, viselj valami sokkal szexibbet! Reggel, mielőtt felébred, az sem árt, ha mindent leveszel, így amikor megszólal az ébresztő, máris azt kívánja majd, hogy bárcsak ismét este lenne.

6. Tartsd játékban
Szex közben, amikor azt érzed, hogy a csúcshoz közelít, fékezd le a tempót. A fenék, a derék és a lábak területének simogatásával enyhítheted a feszültséget, így hosszabb lesz az élvezet.

7. Találjátok meg a G-pontot
Segíts neki: tartsd a medencédet olyan pozícióban, ahol könnyebben elérheti. Ha behatolás közben úgy érzed, wc-re kell menned, akkor jó helyen keresgéltek!

8. Mutass érdeklődést
Ha valamilyen dilemmával küzdesz, kérdezd meg a véleményét, hogy megmutasd, komolyan veszed őt.

9. Ha szükséges, leplezd!
Soha ne éreztesd vele, hogy nem tartod elég jónak a humorát – a férfiaknak ez nagyon is érzékeny pontjuk, és imádnak megnevettetni egy nőt. Ha amúgy nem tetszenek, próbáld más szemmel nézni a vicceit és legalább mosolyogj.

10. Nyerd el a figyelmét!
A férfiak jobban szeretik kimutatni az érzéseiket, mint beszélni róluk. Ha abba a fajtába tartozik a párod, akik nehezen bókolnak, segíts neki megtalálni a módját. Ha például azt mondod neki, hogy azt a ruhát csakis miatta viseled, máris érezni fogja, hogy fontos neked a véleménye és máris alkalmat adtál neki, hogy megdicsérje, milyen szexi és elegáns vagy. A bókoknak nagy szerepe van a kapcsolat fenntartásában: egyértelmű, hogy azok a párok, akik dicsérik és csodálják egymást, könnyebben átvészelik a kapcsolatok nehezebb szakaszait.

Szöveg: Kovács Valéria