portrait of a girl 3571300 1920Legyen szó a csillogó hajról, szép körmökről, egészséges bőrről, erős csontokról és jól működő ízületekről, mindhez kell a kollagén. Van néhány dolog azonban, amit feltétlenül tudni kell erről a molekuláról!

 

08006540140437 C1N1 CZ HU PL SKA nők 60-70%-a, a férfiak 50-60%-a számol be bizonyos fokú érzékeny bőrről. Az érzékeny bőr jelenléte régiónként és korosztályonként is eltérő lehet, ám aki erre panaszkodik, annak kifejezetten ügyelnie kell arra, hogy mivel tisztítja ruházatát, hiszen az egész napos ruhaviselés fokozhatja a bőrirritációt. Az új Lenor Sensitive termékcsalád megőrzi a ruhák puhaságát és bőrgyógyászatilag tesztelt, hipoallergén formulája gyengéd a bőrhöz, így a kisbabák és az érzékeny bőrűek ruháihoz is használható. A Lenor Sensitive textilöblítőt a Skin Health Alliance is elismeri. 

shaving 4715236 1920Sajnálatos módon, a nőket sem kerüli el az arcszőrzet. Igaz, a hölgyek arcán általában csak pihék formájában jelennek meg a szőrszálak – kivéve a bajuszka és a pajesz területén. Mégis, sokan ezektől is borotválás útján szabadulnak meg. Vajon jól teszik? Utánajártunk!

A Wilkinson Quattro for Women Bikini készülék minden nő álma: egyedülálló, prémium minőségű borotva és bikinivonal formázó egyben. Állítható fejét különböző szőrhosszúságra igazíthatod, aktuális kedved szerint, legyen az szívecske, háromszög, csak egy keskeny csík, vagy akár teljes fazonigazítás.

A rendkívül egyszerűen használható Veet® EasyWax™ Elektromos gyantázó készlet segítségével ezentúl a szépségszalonokban megszokott kiváló szőrtelenítő eredményt érhetsz el otthonodban.

 

NIVEA for men energy pureinpact sport.jpgMegérkezett az ÚJ NIVEA FOR MEN PURE IMPACT TUSFÜRDŐ

A férfiak számára a zuhanyzás sokáig kötelező napi feladatok egyike volt. Mára azonban mindez megváltozott: manapság a tusolás napi rutinjuk részévé vált. Előszeretettel állnak a zuhany alá reggel, egy fárasztó nap végeztével, vagy egy kemény edzést követően, hogy felfrissítsék testüket és lelküket.

 


A DFT FMX és a Crazy Evils SE szervezésében elindult egy rendezvénysorozat, mely összehívja hazánk amatőr- profi Freestyle Motocross, BMX, Mountain Bike, Motocross és Pitbike versenyzőit.

 

Hozd a legjobb formádat az ünnepek alatt!
Hogy hajad ragyogó és élénk színű legyen, a Wellaton új hajfesték hab segíthet, hiszen 18 intenzív szín közül választhatsz.
Állagának köszönhetően a felvitel egyszerű, nem csöpög, így a hajfestéssel járó rendetlenség miatt sem kell aggódnod.

UltraLift40 éves kor felett a bőrfelszíni ráncok elmélyülnek, és láthatóbbak. A bőr veszít feszességéből. Az UltraLift Ránctalanító, Bőrfeszesítő Nappali arckrém természet ihlette Pro-Retinollal simítja a mély ráncokat és feszesíti a bőrt. Hatását saját magad is mérheted!

UltraLift ranc-skala

LOral Paris_-_True_Match_alapozA True Match alapozó minden árnyalata (hideg/semleges/meleg) egy speciális gyöngykeverékkel egészül ki, ezáltal a szín jobban illeszkedik bőröd tónusához. Ezzel az adalékkal az alapozó a bőr természetes színében tündököl maszk hatás nélkül.
Az új technológiának köszönhetően a pigmentek jobban eloszlanak és nem tapadnak össze. Vékony, finom filmréteget képez az arcon, ami egyezik a bőr struktúrájával.
Nincs több keresgélés.
Nincs több próbálgatás.

1. oldal / 2