Hidratálj!

hidrat3lA hidratálás az őszi, hűvösebb hónapokban nem kevésbé fontos, mint a nyári melegben, sőt! A kívül-belül jól kezelt vízháztartás egészségessé és széppé tesz. Szupertippek a gyönyörű bőrért!

Amikor már nincs olyan meleg, és egyértelműen kevesebbet izzadunk, mintha kevesebbet is innánk, pedig belső hidratálás nélkül nincs szép bőr sem.

Miért különösen fontos a megfelelő folyadékbevitel ősszel?
• Segíthet a betegségek ellen
Mivel a testünket nagyrészt víz alkotja, ez az anyag minden létező funkcióhoz alapvetően szükséges. Megfelelő hidratáltság nélkül nem tudsz emészteni, gondolkodni. Az elég folyadék ráadásul az immunrendszer megfelelő működésében is nagy szerepet játszik!
• Egészséges marad a bőr
A hidegebb napokon általában a levegő páratartalma is alacsonyabb, így nem csak a hőmérséklet változásai, hanem a kevesebb víz is negatívan befolyásolja a bőröd állapotát. Ha egész évben ragyogni szeretnél, mindenképpen figyelj oda a megfelelő folyadékbevitelre, mert e nélkül nincs az a hidratálókrém, ami elég lenne.
• Javítja a kiszáradt ajkak állapotát
Az ősz egyik tipikus kellemetlensége az ajkak kiszáradása. A hideg, a szelesebb idő nagyon gyorsan károsítja az ajkak védőrétegét, és ez csak még rosszabb lesz a kinti sportolás közben.

fitt info 2020 004 cimlap


*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2020. 04. számában vagy novembertőll keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!