avon1Nőként számtalan szerepben kell nap, mint nap helytállnunk. Ehhez elengedhetetlen egészségünk, szépségünk és ezzel jó közérzetünk fenntartása, ami pedig a kiegyensúlyozott táplálkozással kezdődik. Az AVON ebben szeretne segítséget nyújtani a nők számára legújabb termékportfóliójával, amely válasz a modern kor kihívásaira. Az AVON-nál az év innovációja, a Liiv étrendkiegészítő család ugyanis egyszerű, komplex megoldásokat nyújt a hölgyeknek és megadja szervezetüknek mindazt, amire annak szüksége van, hogy helytálljanak a rohanó hétköznapokban.

laktozmentes MiniMozzarella SzarvasiLaktozMozzarella SzarvasiLaktozMiniMozzarella
A jövőben azoknak sem kell aggódniuk kedvenc mozzarellájuk miatt, akiknek gondot okoz a tejtermékek laktóztartalma (tejcukor).
A laktózmentes Szarvasi Mozzarella fogyasztásával a tejcukor érzékenyek is teljes biztonságban élvezhetik az eredeti mozzarellaízt, hiszen a termék laktóztartalma az előírásnak megfelelően kevesebb, mint 0,1g/100g.

honeywell-xc100-szen-monoxid-veszjelzoMinden évben szedi áldozatait ez a színtelen, szagtalan, íztelen gázvegyület. Ez a baleset pedig megelőzhető lenne riasztó használatával. A Honeywell XC100-HU szén-monoxid-vészjelző megkapta az MSZ EN50291-1:2010 tanúsítványt, fürdőszobába is telepíthető, ellátták előriasztásfunkcióval, tesztelhető a szén-monoxid érzékelője, veszély esetén nagyméretű riasztási üzenet jelenik meg a készülék előlapján, egyúttal a gyártó élettartam-garanciát ad a termékére.

HoneywellXC100

A téli italok egyik legkedveltebbike a tea, az egészségtudatosak pedig a zöld teát kedvelik leginkább. Az antioxidánsokban gazdag frissítő ital a Dilmah jóvoltából a sietséget nélkülöző, a minőségre leginkább figyelő módszerrel készül – ez adja különleges ízét.

Natural-Green-Tea-String-Tag-Bags-020s-Green-Tea-Moroccan-Mint-85083-14245Natural-Green-Tea-String-Tag-Bags-020s-Green-Tea-With-Jasmine-Petals-85082-14244Natural-Green-Tea-String-Tag-Bags-020s-Pure-Green-Tea-85081-14243Natural-Green-Tea-String-Tag-Bags-020s-Sencha-Green-Tea-85089-14249

Electrolux RealLife_BuiltInAz Electrolux RealLife mosogatógépei újabb érvet hoznak a gépi mosogatás mellett: a 15 terítékes modell 11 liter vízzel mosogat el egy töltet edényt. Ráadásul a gépbe a nagyobb edények, serpenyők, tepsik is kényelmesen beférnek, így a víz mellett az időnyereség is érzékelhető lesz!

QM14104508-Variations-FB-Posts-V3Nemzetközi szavazás alapján készültek a Nespresso limitált kiadású karácsonyi ízei: a mogyoró ízű Hazelnut Dessert, a csokoládé és menta ízű Chocolate Mint és a sült alma és a keksz ízét hordozó Apple Crumble. A kiegyensúlyozott, telt aromájú Livanto Grand Cru a világ legigézőbb desszertjeinek ízével gazdagítva valóban mennyei élményt nyújt.

Kreativ arany_xmas_3A Nassy aszalt gyümölcsök magukban rejtik a gyümölcs minden értékét, miközben a 160 g-os csomagolás lehetőséget ad arra is, hogy exkluzív ajándék legyen belőle. A kreatív csomagolás akár személyre is szabható.

Exkluzív narancs

5516ET-A V1_1-14bÚjdonság a HiPP Jó éjt papi desszertek termékcsaládban a Tejbegríz 7-féle gabonával. A teljes kiőrlésű gabonára a felnőtt szervezetnek is szüksége van a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás részeként. A bioalapanyagokból, hozzáadott cukor nélkül  készült finomság fogyasztása 6 hónapos kortól kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott.

SystaneUltraGyakran ég, szúr, fáradt, vörös a szemed?

Ha szeretnél e kínzó tünetektõl megszabadulni, próbáld ki a SYSTANE ULTRA szemcseppet, amely azonnal és tartósan enyhíti a szempanaszokat, és élesebb látást biztosít.

Felbontás után akár 6 hónapig használható.

Gyógyászati segédeszköz.*

 

 

*A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELÕORVOSÁT!

HU Chrom_50ug_30A króm szerepet játszik valamennyi makro-tápanyag anyagcseréjében és a megnövelt krómbevitelt kalóriaszegény diétával és megfelelő testmozgással kiegészítve a testsúly csökkenését lehet elérni. A túlzott izommunka, vagy sportolás fokozza a vizelettel történő krómkiválasztást, ezért a jó felszívódású és hasznosulású krómpótlás kiemelten fontos a szervezet számára. Azok körében, akik étrend-kiegészítő formájában krómpótlásban részesülnek, javul a glükóztolerancia, valamint csökken a koleszterin és triglicerid szint is.

A legújabban kifejlesztett Chromo Precise® (krómos élesztő) magas biológiai hasznosulása mellett jó felszívódásának köszönhetően a króm többszörösét képes szervezetünk beépíteni.

1. oldal / 3