Trend - fitt.info magazin

Sloggi Move színesMindegy milyen mozgásformát is választasz, érezd jól magad közben! A mOve sportruházat kialakításakor a sloggi sokféle mozgásformát vizsgált, hogy a mOve darabokban még nagyobb örömödet leld a mozgásban. 

veet A Veet Sensitive Precision elektromos trimmelő és szőrvágó segítségével gyorsan és precízen formázhatjuk az olyan érzékeny testrészeken található szőrt, mint az arc, a bikinivonal és a hónalj. A kiváló eredmény eléréséhez nincs szükség borotvahabra vagy zselére, hosszas előkészületekre.

laktozmentes MiniMozzarella SzarvasiLaktozMozzarella SzarvasiLaktozMiniMozzarella
A jövőben azoknak sem kell aggódniuk kedvenc mozzarellájuk miatt, akiknek gondot okoz a tejtermékek laktóztartalma (tejcukor).
A laktózmentes Szarvasi Mozzarella fogyasztásával a tejcukor érzékenyek is teljes biztonságban élvezhetik az eredeti mozzarellaízt, hiszen a termék laktóztartalma az előírásnak megfelelően kevesebb, mint 0,1g/100g.

Philips 300299953 SC2008 11 APP global 001Mi nők órákat töltünk a nem kívánt testszőrzet sokszor fájdalmas eltávolításával a fürdőszobában, vagy drága szépségszalonokban, de ennek most vége! A Philips kifejlesztette a Lumea készüléket, mellyel akár nyolc hétig is selymesen sima maradhat a bőrünk. A vezeték nélküli otthoni szőrtelenítő minden eddiginél gyorsabban távolítja el a szőrzetet, és tartós simaságot biztosít az Intenzív Pulzáló Fény (IPL) technológiának köszönhetően.
www.philips.hu

honeywell-xc100-szen-monoxid-veszjelzoMinden évben szedi áldozatait ez a színtelen, szagtalan, íztelen gázvegyület. Ez a baleset pedig megelőzhető lenne riasztó használatával. A Honeywell XC100-HU szén-monoxid-vészjelző megkapta az MSZ EN50291-1:2010 tanúsítványt, fürdőszobába is telepíthető, ellátták előriasztásfunkcióval, tesztelhető a szén-monoxid érzékelője, veszély esetén nagyméretű riasztási üzenet jelenik meg a készülék előlapján, egyúttal a gyártó élettartam-garanciát ad a termékére.

HoneywellXC100

A téli italok egyik legkedveltebbike a tea, az egészségtudatosak pedig a zöld teát kedvelik leginkább. Az antioxidánsokban gazdag frissítő ital a Dilmah jóvoltából a sietséget nélkülöző, a minőségre leginkább figyelő módszerrel készül – ez adja különleges ízét.

Natural-Green-Tea-String-Tag-Bags-020s-Green-Tea-Moroccan-Mint-85083-14245Natural-Green-Tea-String-Tag-Bags-020s-Green-Tea-With-Jasmine-Petals-85082-14244Natural-Green-Tea-String-Tag-Bags-020s-Pure-Green-Tea-85081-14243Natural-Green-Tea-String-Tag-Bags-020s-Sencha-Green-Tea-85089-14249

Electrolux RealLife_BuiltInAz Electrolux RealLife mosogatógépei újabb érvet hoznak a gépi mosogatás mellett: a 15 terítékes modell 11 liter vízzel mosogat el egy töltet edényt. Ráadásul a gépbe a nagyobb edények, serpenyők, tepsik is kényelmesen beférnek, így a víz mellett az időnyereség is érzékelhető lesz!

QM14104508-Variations-FB-Posts-V3Nemzetközi szavazás alapján készültek a Nespresso limitált kiadású karácsonyi ízei: a mogyoró ízű Hazelnut Dessert, a csokoládé és menta ízű Chocolate Mint és a sült alma és a keksz ízét hordozó Apple Crumble. A kiegyensúlyozott, telt aromájú Livanto Grand Cru a világ legigézőbb desszertjeinek ízével gazdagítva valóban mennyei élményt nyújt.

Kreativ arany_xmas_3A Nassy aszalt gyümölcsök magukban rejtik a gyümölcs minden értékét, miközben a 160 g-os csomagolás lehetőséget ad arra is, hogy exkluzív ajándék legyen belőle. A kreatív csomagolás akár személyre is szabható.

Exkluzív narancs

5516ET-A V1_1-14bÚjdonság a HiPP Jó éjt papi desszertek termékcsaládban a Tejbegríz 7-féle gabonával. A teljes kiőrlésű gabonára a felnőtt szervezetnek is szüksége van a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás részeként. A bioalapanyagokból, hozzáadott cukor nélkül  készült finomság fogyasztása 6 hónapos kortól kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott.

1. oldal / 11